De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Dustin Lynch is in de stemming voor een nieuw album

Dustin Lynch was gisteren in een goede bui.

De zanger kondigde de release van zijn derde album aan. En er was meer goed nieuws. Zijn fans hoeven niet lang op het vervolg van “Where It’s At” te wachten. Zij kunnen vrijdag 8 september omcirkelen in hun agenda.

Current Mood

De albumtitel is “Current Mood” en het is een kijkje in de laatste drie jaar van Dustin’s leven. Aan bod komen de reizen, avonturen, relaties en zijn persoonlijke groei. Daarom is ook die titel gekozen, met dit album geeft Dustin zijn fans inzicht in zijn huidige stemming.

I think this is the most personal release I have done and I’m really excited to share with everyone my ‘Current Mood’ Dustin Lynch

De productie van het album is in handen van een team met daarin enkele grote namen: Brent Anderson, MIckey Jack Cones, Ross Copperman, Zach Crowell en Will Weatherly. Een mix met ervaring in diverse genres: country, R&B, pop en zelfs punk.

Een tracklist is nog niet bekendgemaakt. Zodra deze beschikbaar is, updaten we dit artikel.

Update: de tracklist is bekend

Current Mood - Dustin Lynch

 1. I’d Be Jealous Too
 2. Seein’ Red
 3. Small Town Boy
 4. Why We Call Each Other
 5. Here We Come
 6. Love Me Or Leave Me Alone
 7. Back On It
 8. I Wish You Were Beer
 9. State Lines
 10. Party Song
 11. New Girl
 12. Why Not Tonight
 13. Sun Don’t Go Down On That

Ride Or Die Tour

Tegelijk met de aankondiging van het nieuwe album, maakte Dustin ook bekend dat hij vanaf november een headlining tour plant. Als support-acts staan tijdens deze ‘Ride Or Die’ tour afwisselend Ryan Hurd, LANco en Michael Ray op de tickets.


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty