Trace Adkins – You’re Gonna Miss This [Zondag Flix]

28 april 2019 | Zondag Flix | 0 Reacties

Overhaast je niet en geniet van de momenten in je leven, groot of klein. Dat is de strekking van “You’re Gonna Miss This”, de Zondag Flix van deze week.

“You’re Gonna Miss This”

Deze track is geschreven door Ashley Gorley en Lee Thomas Miller en opgenomen door Trace Adkins in 2007. Het is terug te vinden op zijn “American Man: Greatest Hits Volume II” album uit dat jaar.

Trace Adkins - Greatest Hits Volume II American Man
Trace Adkins – Greatest Hits Volume II American Man

In de drie coupletten van het nummer wordt iedere keer een andere fase in het leven van een ongenoemde (vrouwelijke) persoon belicht. Haar moeder die haar als kind naar school brengt, daarna als teenager in haar eerste woning met haar vader.

Als laatste zien we haar thuis met haar kinderen terwijl een loodgieter reparaties uitvoert. Haar kinderen maken herrie, de hond blaft en de telefoon die gaat. Ze verontschuldigt zich bij de loodgieter voor de drukte, maar we weten dan al wat hij gaat zeggen…. “You’re Gonna Miss This”.

Krachtige song

Trace Adkins wilde de track dolgraag opnemen, hij is de vader van vijf dochters en vond de tekst meteen heel herkenbaar en aansprekend.

Pas nadat Ashley en Lee Thomes de opname van Trace hadden gehoord, drong het besef bij hen door dat ze een enorm emotioneel lied hadden geschreven. De donkere, oprechte stem van Trace draagt daar zeker aan bij en geeft het nummer een extra lading, maar de tekst zit vol met waarheden en herkenbare situaties.

Trace Adkins | "Your Gonna Miss This"
You’re gonna miss this
You’re gonna want this back
You’re gonna wish these days hadn’t gone by so fast
These are some good times
So take a good look around
You may not know it now
But you’re gonna miss this

Sarepta, Louisiana

De videoclip is opgenomen in Trace’s hometown Sarepta in de staat Louisiana. We zien daarin enkele plaatsen uit zijn jeugd, bijvoorbeeld waar hij American Football speelde en waar hij naar school ging.

  Zondag Flix playlist, de ideale country mix!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *