Vandaag viert Mr. Covel zijn 57e verjaardag. De keuze voor een Zondag Flix was deze keer dus wat makkelijker dan normaal. Welke track is dan een ander verhaal, want deze countrylegende heeft in zijn carrière al meer dan twintig mooie albums en talloze hits afgeleverd.

I Wanna Talk About Me

Toby Keith - Pull My Chain
Toby Keith – Pull My Chain

De legende waarover we hierboven spreken, is natuurlijk niemand minder dan Toby Keith. En we kiezen voor een track van achttien jaar geleden. Op zijn album “Pull My Chain” (2001) staat “I Wanna Talk About Me” en je kunt aan de clip zien dat het nummer al zo oud is.

Herkenbaar of flauwekul?

Het thema is volgens velen wat tijdlozer. Vrouwen die zo vaak en zo lang over zichzelf en de dingen die hen bezighouden zouden praten dat je er als man bijna niet tussen komt. En omdat je van je dame houdt, onderga je die stortvloed aan woorden gelaten. Maar soms, heel soms, wil je gewoon even de rollen omdraaien.

Toby Keith | "I Wanna Talk About Me"

I want to talk about me
Want to talk about I
Want to talk about number one
Oh my me my
What I think, what I like, what I know, what I want, what I see
I like talking about you, you, you, you usually, but occasionally
I want to talk about me
I want to talk about me

Herkenbaar of flauwekul? Laat het ons weten in de reacties…

  Zondag Flix playlist, de ideale country mix!