The Mavericks – Pardon Me

13 november 2016 | Zondag Flix | 0 Reacties

Goed nieuws voor alle fans van The Mavericks, en wie is dat niet? In het voorjaar van 2017 komen ze naar Europa voor een kleine tour, en ze doen daarbij ook Nederland aan. Op woensdag 29 maart 2017 staan ze in de Grote Zaal van TivoliVredenburg in Utrecht. De voorverkoop begon 10 november, check dus snel of er nog kaarten beschikbaar zijn.

The Mavericks - Mono

Daarom krijgen The Mavericks een podium in deze Zondag Flix. We hebben gekozen voor “Pardon Me”, een mooie track van hun laatste studioalbum “Mono“.

Het nummer gaat over iemand die veel van huis is, en vaak in hotels slaapt. Natuurlijk heeft het ook betrekking op het leven van een succesvol muzikant, maar het is zeker geen aanklacht tegen dit leven.

Maar soms wil iedereen dat je meedoet aan het feest, terwijl jij alleen maal wil slapen omdat je zo moe bent…

The Mavericks | "Pardon Me"
A steady run of one night stands
From one town to the next
How long has this been going on
Can’t even start to guess

 

Most of the time I feel alright
With the life I chose to lead
Tonight I’m not myself at all
So pardon me

 

From Wichita to Arkansas
And every mile in between
A lady friend in every town
Waiting for the phone to ring

 

I know what you’re thinking now
And, yes, at times it’s like a dream
It’s getting late and I’m awake
So pardon me

 

Pardon me if I cry
Pardon me if you don’t mind
I wouldn’t change a single thing
As crazy as that seems
Tonight if I should fall apart
Pardon me

 

“Pardon Me” staat op “Mono” uit 2015.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *