Teddy Robb – Lead Me On [Zondag Flix]

7 april 2019 | Zondag Flix | 0 Reacties

De Zondag Flix van vandaag is “Lead Me On”, de eerste single van nieuwkomer Teddy Robb. Deze track verscheen enkele maanden geleden en heeft in die tijd zijn weg gevonden naar diverse country playlists op Spotify, waaronder onze Country JukeBox playlist.

Teddy groeide op in Akron (Ohio), en had van jongs af aan een voorliefde voor het buitenleven en American Football. Vissen en wandelen in de natuur werden gecombineerd met uitkomen voor het football team van Kent State University.

The King verandert alles

Totdat hij het nummer “Troubadour” van George Strait hoorde, toen veranderde zijn doel. Hij was vastbesloten om als countrymuzikant door te breken. Een telefoontje naar zijn ouders, de tas gepakt, en Teddy ging op pad.

Via de Rocky Mountains, waar hij in lokale bars speelde om zijn snowboardhobby te kunnen bekostigen, ging hij naar Nashville. Hier schreef hij “Lead Me On”, samen met Ryan Beaver, Matt McGinn and Aaron Eshuis.

Zijn warme, haast nochelante stem doet enigszins denken aan Matthew Ramsey, de leadzanger van Old Dominion. En ook dit nummer had zomaar op een album van die band kunnen staan.

Eerste EP in de maak

Op dit moment is ook zijn tweede single “Really Shouldn’t Drink Around You” te beluisteren. In de nabije toekomst zal Teddy een EP uitbrengen met daarop vijf tracks.

  Zondag Flix playlist, de ideale country mix!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *