Tanya Tucker – The Wheels Of Laredo [Zondag Flix]

16 juni 2019 | Zondag Flix | 0 Reacties

Op 23 augustus verschijnt er, na meer dan 15 jaar, weer een album met nieuwe songs van Tanya Tucker. Een mooie reden om Tanya, en haar nieuwe single “The Wheels Of Laredo”, met een Zondag Flix eens in het zonnetje te zetten.

The Wheels Of Laredo

Tanya is terug, en hoe. “The Wheels Of Laredo” is een echte ouderwetse countrysong. De track heeft een verhaal, een heerlijk traditionele soundtrack en dan de stem van Tanya. Vol, doorleefd en authentiek, als een goede wijn die alleen maar beter wordt naarmate zij ouder wordt.

Tanya Tucker
Tanya Tucker

Ook de videoclip is er één om in te lijsten. Indrukwekkende beelden van een wonderschoon landschap. Een truck, een kudde met paarden en Tanya zelf in de hoofdrol.

While I’m Livin’

Haar nieuwe album krijgt de titel “While I’m Livin'” mee, en is vanaf 23 augustus verkrijgbaar. Tien tracks bevat de LP, waaronder ook enkele covers. De meest in het oog springende is natuurlijk de cover van Miranda Lambert’s “The House That Built Me”.

De meeste tracks op het album werden geschreven door Brandi Carlile, in samenwerking met haar ‘vaste’ tekstschrijvers Tim & Phil Hanseroth. Brandi Carlile is samen met Shooter Jennings (een zoon van Waylon Jennings) ook verantwoordelijk voor de productie van het album.

Tanya Tucker - While I'm Livin'
Tanya Tucker – While I’m Livin’

  Zondag Flix playlist, de ideale country mix!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *