Where could Sam be? Dat was de vraag die deze week, tijdens onze wekelijkse speurtocht naar een mooie Zondag Flix, spontaan boven kwam drijven.

Waar is ie?

En met Sam bedoelen we dan natuurlijk Sam Hunt. Nog niet zo heel lang geleden domineerde hij met diverse hits van zijn album “Montevallo” de hitlijsten. Je kon geen (internet)radiostation of playlist opzetten of “Take Your Time”, “House Party”, “Leave The Night On” en “Make You Miss Me” waren je deel.

Ook op (social) media was hij een hot topic. Natuurlijk vanwege zijn muziek en successen, maar ook door een misterieuze dame die later helemaal niet zo geheimzinnig bleek te zijn.

Maar na zijn laatste nummer 1 hit, “Body Like A Back Road” in 2017, werd het een beetje stil. Die track werd aangekondigd als de eerste single van zijn tweede studioalbum, maar we wachten nog altijd op dat album. Vandaar de vraag: “Where could Sam be?”

Flops

Na “Body Like A Back Road” kondigt Sam nog twee keer een nieuwe single aan. “Downtown’s Dead” flopt, zeker voor Sam’s begrip, want die komt niet verder dan de 14e plaats in de charts, en op “Nothing Lasts Forever” wachten we nog steeds…

Tijdmachine

Maar wees gerust, wij hebben hem gevonden. Met onze tijdmachine nemen we je mee terug naar 2013, toen Sam – voor de meeste mensen buiten Music City – nog een total stranger was.

Daar treffen we hem op straat, in het donker en gezeten op een krukje met een gitaar in zijn hand. Hij speelt voor ons “Vandalizer”, een track die hij uitbracht op zijn “Between The Pines” album. Het is de eerste clip op Sam’s Youtube kanaal, it’s that old!

  Zondag Flix playlist, de ideale country mix!