Riley Roth – I Did This To Myself [Zondag Flix]

20 oktober 2019 | Zondag Flix | 0 Reacties

De Zondag Flix van deze week is een tip die we van één van onze volgers kregen. En volgens ons is hij het zeker waard om gedeeld te worden, daarom deze week een verfrissende, nieuw naam in deze categorie.

Riley Roth

Het is dan misschien pas de tweede single van de nu 20-jarige Riley Roth, maar het feit dat de onlangs overleden songwriter en producer busbee haar al zo vroeg in haar carrière ‘onder zijn vleugels’ nam, spreekt boekdelen over haar talent.

Riley has that rare ability to communicate directly to listeners at every level, and to her peers in particular. It’s a product of her heart, her dedication, her skill, and her work ethic, and when an artist can marry those traits with the right songs and records, anything is possible.

songwriter/producer busbee

Ze is opgegroeid in de staat Pennsylvania, maar ondernam met haar ouders al op 16-jarige leeftijd maandelijks trips naar Nashville. Het was voor haar een droom die uitkwam, maar het was ook hard werken. Ze had dan weliswaar een afspraak met school die dit mogelijk maakte, maar ze wilde ook haar opleiding succesvol afronden.

Ze slaagde in beide, en toen ze achttien werd kreeg ze een telefoontje van busbee. En haar leven veranderde voorgoed.

Riley Roth
Riley Roth

I Did This To Myself

Na haar eerste single “Friendly”, hieronder te beluisteren, volgt nu dus “I Did This To Myself”. Het is een track met een persoonlijk tintje, een deel van de songteksten beschrijft namelijk ook een deel van haar eigen leven.

 Riley Roth - Friendly

“I Did This To Myself” gaat over een jongen die goed is, maar niet goed genoeg. En ondanks dat besef, doet het toch pijn als de relatie – onvermijdelijk – op niets uitdraait. Maar, het is iets dat ze zichzelf aandeed…

  Riley Roth | "I Did This To Myself"
I did this to myself
Don’t let no one tell it any different
Yeah It’s hell but it’s my own making, I admit it
Not gonna lie, Oh I wish that I could blame somebody else
But I did this to myself

  Zondag Flix playlist, de ideale country mix!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *