Reba McEntire – Going Out Like That [Zondag Flix]

31 maart 2019 | Zondag Flix | 0 Reacties

Afgelopen donderdag vierde country queen Reba McEntire haar 64e verjaardag. Een mooie gelegenheid om eens één van haar songs als Zondag Flix te kiezen.

De keuze is reuze

Met een carrière als die van Reba, met zoveel nummer 1 hits, is het natuurlijk niet makkelijk om een keuze te maken. Denk aan hits als “Can’t Even Get The Blues”, “Little Rock” en “New Fool At An Old Game” uit de jaren ’80, of “The Heart Won’t Lie (feat. Vince Gill) en “If You See Him/If You See Her (feat. Brooks & Dunn) uit de jaren ’90.

Maar die liggen wellicht te veel voor de hand. Bovendien waren we op zoek naar een meer recente track, waaruit blijkt dat Reba nog altijd een boegbeeld van het genre is.

Uiteindelijk kozen we voor “Going Out Like That” van haar album “Love Somebody” uit 2015. Een upbeat nummer over een vrouw die zich niet laat kisten door een break up. Deze track spreekt ook het jeugdigere publiek aan, maar behoudt de herkenbare ‘Reba sound’

Reba McEntire | "Going Out Like That"
You’d never know she was going through a break up
There ain’t a single tear messing up her make up

Tweedehands?

Deze song werd in eerste instantie opgenomen door Love And Theft, maar het album waarop het zou uitkomen werd nooit gereleased. Hierdoor kon Reba alsnog het nummer claimen en uitbrengen.

  Zondag Flix playlist, de ideale country mix!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *