Miranda Lambert – It All Comes Out In The Wash [Zondag Flix]

1 september 2019 | Zondag Flix | 0 Reacties

Vorige week hadden we een (oude) clip van Blake Shelton als Zondag Flix, deze week de nieuwste van Miranda Lambert. Puur toeval, want de clip van “It All Comes Out In The Wash” verscheen donderdag.

En het verschijnen van deze clip is niet de enige reden dat we weer een keer een videoclip van Miranda als Zondag Flix kiezen. Een andere is de aankondiging van haar aanstaande album “Wildcard“, dat vanaf vrijdag 1 november verkrijgbaar is.

Wildcard

Op Miranda’s nieuwe album, haar zevende studioalbum, staan 14 tracks waarop volgens de superster invloeden van folk, ‘Wurlitzer country’ en ‘funky gospel’ hoorbaar zullen zijn.

Miranda Lambert - Wildcard
Miranda Lambert – Wildcard

Ze heeft ons met de singles “Mess With My Head”, “Bluebird” en “It All Comes Out In The Wash” enkele voorproefjes daarvan gegeven. Een complete tracklist vind je in ons artikel over dit album.

It All Comes Out In The Wash

In deze Zondag Flix steekt Miranda ons een hart onder de riem. De betekenis van de titel, en boodschap van de song, is eigenlijk dat je niet bij de pakken neer moet gaan zitten als het even tegenzit. Een levensles die Miranda zelf natuurlijk ook geleerd heeft in de laatste jaren.

Feeling it in the moment is okay too, just taking it in and saying: “I’m gonna learn from this.” I’ve done that. At 35 so far, I’ve lived a lot of life and I’ve written it all down.

Miranda Lambert

Positief blijven is dus het devies. Dat geldt bij kleren die misschien vuil worden, maar – veel dieper – ook voor tegenslagen in je leven. Geef het tijd, en het wordt altijd opgelost of zelfs beter.

Miranda Lambert | "It All Comes Out In The Wash"
It’ll all come out, all come out in the wash (all come out in the wash)
It’ll all come out, all come out in the wash (all come out in the wash)
Every little stain, every little heartbreak, no matter how messy it got
You take the sin and the men and you throw ‘em all in
And you put that sucker on spin
Put that sucker on spin
You gotta put that sucker on spin

En dit is het thema dat dan ook als een rode draad door veel songs van haar nieuwe album loopt.

  Zondag Flix playlist, de ideale country mix!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *