Lucie Silvas – The Trilogy [Zondag Flix]

5 november 2017 | Zondag Flix | 0 Reacties

Vandaag verbreken we het record van de Zondag Flix met de langste speelduur. Er komt wel een klein beetje valsspelen aan te pas, want het is eigenlijk een drieluik van de dame die volgende week optreedt in de Melkweg in Amsterdam.

Lucie Silvas maakte na 2009 de switch van pop naar country, hetgeen in 2015 resulteerde in haar eerste countryalbum “Letters To Ghosts“. Op dit album staan drie tracks die Lucie samensmeedt tot een mooi en duister drieluik, een trilogy.

Het verhaal opent met “Letters To Ghosts”, de titel- en openingstrack van het album. We zien hoe Lucie een personage speelt die krampachtig probeert haar ware aard te verbergen. Ze is dan misschien in het wit gekleed, maar tegelijkertijd heeft ze een hoop bagage. Letterlijk én figuurlijk, want naast de geesten die vervagen maar nooit helemaal verdwijnen, sleept ze nog iets mee.

Deel twee is het nummer “Villain”, track negen van het album, waarin we zien hoe ze haar vrijheid verliest en haar demonen tegenkomt. In “Smoke”, track 2 van het album en het laatste deel van de trilogie, blijkt pas wie de echte ‘VillainSchurk / boef / bad guy‘ is.

Een lange zit misschien, maar zeker de moeite waard. Het geeft een mooie indruk van de muziek die Lucie nu maakt, en dat is alleen maar handig met haar concert van 11 november in het vooruitzicht. Oh, hadden we al verteld dat we voor dit concert twee keer twee tickets weggeven?

Lucie Silvas - winactie concert 11 november 2017 - Melkweg

“The Trilogy” bestaat uit “Letters To Ghosts”, “Villain” en “Smoke”, allen afkomstig van het album “Letters To Ghosts” uit 2015.

  Volg onze 'Zondag Flix playlist' op Spotify, het is de ideale country mix!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *