Kip Moore – She’s Mine [Zondag Flix]

15 september 2019 | Zondag Flix | 0 Reacties

Deze Zondag Flix maakt deel uit van het volgende album van de artiest. Het wordt al veelvuldig live gespeeld, en is nu al uitgegroeid tot één van de favorieten van zijn vele fans.

Raadsel

Het is ons een raadsel, hoe een rasartiest als Kip Moore zo weinig erkenning krijgt in de industrie. Hij heeft misschien wel de meest loyale fanbase, maakt geweldige muziek en zijn live shows zijn steevast uitverkocht. Of hij nu in Amerika, Canada of het Verenigd Koninkrijk speelt, het maakt niet uit. En wij durven de voorspelling dat een Nederlandse show in de Melkweg, TivoliVredenburg of Q-Factory ook uitverkocht wordt wel aan.

Ondanks dit alles, kan hij in zijn huis nog steeds toe met één plank voor de awards die hij met zijn muziek won. En, ondanks dit alles, gaat hij gewoon door met doen wat hij het liefste doet: muziek maken. And that’s what counts!

She’s Mine

In de videoclip zien we Kip rondrijden in zijn truck (niets flashy, gewoon een beat up old truck), dansen met een dame in de wasserette (en ook zijn kleren wassen natuurlijk) en plezier maken met verschillende type dames in een gebouw waar de clip opgenomen werd.

Filming the video for this single is some of the most fun I’ve had shooting a music video in a long time. We just got to let loose and riff-off of the incredible cast we were working with.

Kip Moore over de opnames van de clip van “She’s Mine”

Hij zingt over zijn zoektocht naar de ware liefde, en over hoe moeilijk ze te vinden is. Ondertussen heeft hij de grootste lol, en zien we een laid back Kip.

Kip Moore | "She's Mine"
Love
I’ve  been looking for a while
Been  close a couple times
Man, she’s hard to find

And towns
Everywhere  along the map
Well, I’ve traveled there and back
And I wonder where she’s at

Aan het einde van de clip stopt hij bij een huis, waar de deur wordt opengedaan door een mysterieuze dame… Bestemming bereikt?

  Zondag Flix playlist, de ideale country mix!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *