Jimmie Allen – Best Shot [Zondag Flix]

6 januari 2019 | Zondag Flix | 0 Reacties

Jimmie Allen’s first shot was meteen een “Best Shot”, waardoor hij zich nu kan meten met de ‘big shots’. Jimmie is niet meer de allerjongste (32 jaar op dit moment), maar zijn uiteindelijke doorbraak kwam snel. Dankzij de Zondag Flix van deze week: “Best Shot”.

In 2007 trok hij naar Nashville, maar kende de eerste jaren weinig succes. Hij leefde af en toe in armoede, maar bleef werken voor – en hopen op – een doorbraak. Deze kwam in 2016, na een optreden voor vertegenwoordigers van Broken Bow Records. Aan dit avontuur hield hij een contract bij hun sublabel Stoney Creek over.

Mercury Lane

Op 12 oktober 2018 verschijnt zijn eerste studioalbum “Mercury Lane“, met daarop zijn debuutsingle “Best Shot”. Deze single stond al op een eerder verschenen EP en werd gereleased in april 2018. Heel langzaam wint het nummer aan momentum en airplay, waardoor het steeds een aantal posities klimt in de hitlijsten.

Big Shot

Op dit moment staat “Big Shot” al 33 weken in de ‘Hot Country Songs’ en zelfs 46 weken in de ‘Country Airplay’ lijst. Het leverde Jimmie dan ook meteen zijn eerste nummer 1 hit op, want de single voerde twee weken lang de airplay lijst aan. In de andere hitlijst bleef het op 5 steken.

Met “Best Shot” behoort Jimmie dus in één klap tot the big shots.

Jimmie Allen | "Best Shot"
‘Cause when you smile
I see the sun sink down on a coast out in California
And there’s no doubt
Because of you, I’m not the man I was before you
I’m not saying that I’m perfect
Oh ‘cause girl you know I’m not
But I’ll love you with everything I’ve got
Girl I’ll give you my best shot

  Zondag Flix playlist, de ideale country mix!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *