Jarrod Dickenson – California [Zondag Flix]

6 augustus 2017 | Zondag Flix | 0 Reacties

Op 29 september komt zijn nieuwe album “Ready The Horses” uit en een ruime week later staat hij live in Paradiso. Dat op zich zou al reden genoeg zijn om Jarrod Dickenson het podium van de Zondag Flix te gunnen. Maar toen hij eerder deze week het ontzettend mooie nummer “California” uitbracht, konden we er helemaal niet meer omheen.

Ready The Horses

Het mooie, bluesy “California” is de zesde track van het nieuwe album. Het is een song over een verloren liefde, waarin Jarrod zich afvraagt of zijn ex nog af en toe aan hem denkt en hem mist. Zoals we van hem gewend zijn, vertellen de lyrics weer een mooi verhaal. Dit keer over hoe het verlies aan hem knaagt en hoe hij hoopt dat ‘de spijt’ wederzijds is.

Jarrod Dickenson | "California"
Do you still wear my shirt when you sleep,

Do you still dance around when nobody can see,

Still walk around in bare feet, talk about the days,

You used to sing in the California breeze

Live in Paradiso

Op zondagmiddag 8 oktober is Jarrod live aan het werk te zien en horen in Paradiso. Ongetwijfeld staat “California” op de setlist, zo’n mooi en nieuw nummer kun je gewoon niet achterhouden.

Meer informatie over dit concert vind je hier. Wil je meteen tickets bestellen, iets dat we ons goed kunnen voorstellen, kan dat via onderstaande link.

  Bestel tickets voor Jarrod Dickenson

Kaartjes kosten slechts 10 euro, dit is exclusief (dag)lidmaatschap en eventueel bijkomende kosten. Let op, het concert begint al om 16:00 uur, de zaal gaat om 15:30 uur open.

Dagje country met een vleugje hoofdstad

Jarrod’s concert is ’s middags, maar ’s avonds is er nog een concert dat je eigenlijk niet mag missen. Drake White treedt dan live op in zaal ‘Upstairs’ van de Melkweg. Een mooie gelegenheid dus voor een dagje country met een vleugje hoofdstad.

Drake White - Melkweg - 8 oktober 2017

Zondag Flix

Jarrod Dickenson - CaliforniaDe Zondag Flix’ zijn ook allemaal terug te beluisteren op Spotify en in een playlist te bekijken op Youtube. Van deze mooie track “California” tot de allereerste Zondag Flix van 15 februari 2015.

Destijds had Miranda Lambert met “Automatic” de eer om de Zondag Flix serie te openen en sindsdien hebben we jullie wekelijks getrakteerd op een mooie track.

  Volg onze 'Zondag Flix playlist' op Spotify, het is de ideale country mix!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *