Drake White – Makin’ Me Look Good Again [Zondag Flix]

8 oktober 2017 | Zondag Flix | 0 Reacties

Concerten op zondag maken het selecteren van een Zondag Flix een stuk makkelijker voor ons. Vorige week kozen we daarom op de dag van het fantastische concert vanzelfsprekend voor “Need You Now”, misschien wel de grootste hit van Lady Antebellum. Ook vandaag staan er twee concerten gepland, dus wederom geven we jullie een ‘opwarmertje’.

Paradiso en Melkweg

Twee countryconcerten op één dag, dat moet niet veel gekker worden. Tenzij het een echt Nederlands countryfestival is natuurlijk. Aan de andere kant biedt het de gelegenheid om er een gezellig dagje hoofdstad van te maken. ’s Middags staat eerst Jarrod Dickenson op het podium van Paradiso, later op de avond gevolgd door Drake White in zaal Upstairs van de Melkweg.

Jarrod heeft net zijn nieuwe album “Ready The Horses” uit en hij staat te popelen om de mooie songs voor ons te spelen. Drake was eerder in Amsterdam als voorprogramma van Darius Rucker en vond Amsterdam (en heus ook het publiek) zo gaaf, dat hij nog een keer terugkomt.

Spark

Drake heeft pas één album uit, maar “Spark” staat wel vol met ontzettend fijne muziek. Soms vrolijk en zonnig, soms wat somberder en gevoeliger. Eén van de mooiste tracks die op het album staat is volgens ons “Makin’ Me Look Good Again”. De keuze voor deze Zondag Flix was dus niet heel moeilijk.

Drake White | "Makin’ Me Look Good Again"
I’m rust on a barbed wire, I’m dust on a chrome yeah
Yes I’m the heart that bleeds in an old country song
And then those loving arms they pull me back in
And there you go, baby, yeah, making me look good again

In de clip, die is opgenomen in de omgeving van Nashville, zien we Drake’s vrouw Alex. De inspiratie voor dit nummer kreeg Drake tijdens een bezoek aan zijn schoonouders. Ze genoten in hun achtertuin van een barbecue, een drankje en het uitzicht over de rivier achter het huis. Na ongeveer zes biertjes keek Drake naar zijn vrouw en bedacht toen dat zij de reden van, en drijvende kracht achter zijn succes is.

I was about six beers in and thought: “Man, she makes you look good!”

We hopen dat jullie het ook een mooi nummer vinden en dat we elkaar vanmiddag/vanavond weer even spreken. See y’all tonight!

“Makin’ Me Look Good Again” staat op “Spark” uit 2016.

  Volg onze 'Zondag Flix playlist' op Spotify, het is de ideale country mix!

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *