Eerlijk gezegd hadden wij hier bij Country-Music.nl nog nooit van David Luning gehoord, totdat de Q-Factory in Amsterdam ons attendeerde op zijn concert en we eens gingen luisteren. Hij is zeker zo’n artiest die een grotere bekendheid verdient, dus daar gaan we wat aan proberen te doen met een winactie en deze Zondag Flix.

Winactie

David Luning - Q-factory - 24 oktober 2018
David Luning – Q-factory – 24 okt. ’18

Allereerst hebben we – in samenwerking met de Q-Factory – een winactie opgezet. We mogen twee keer 2 tickets weggeven voor zijn concert van 24 oktober aanstaande. Je maakt dus kans om samen met een vriend of vriendin naar dit te gekke optreden te gaan! Het enige dat je daarvoor moet doen is onze concertaankondiging op facebook te liken en sharen.

  De actie loopt tot en met maandag 22 oktober 23:59 uur.

Mocht je na het zien/luisteren van deze Zondag Flix sowieso naar het concert willen, of grijp je net naast de gratis tickets, dan is hieronder de link naar de ticketverkoop. Ze kosten slechts 11,50 euro (dit is inclusief servicekosten, exclusief bijkomende kosten), en een te gekke muziekavond is gegarandeerd.

  Koop nu je ticket(s)

De zaal gaat om 19:30 uur open, het concert begint om 20:00 uur.

Gonna Forget About You

De clip die we als Zondag Flix uitkiezen is het mooie, ingetogen “Gonna Forget About You” dat op zijn album “Restless” uit 2017 staat. Druk op play hierboven om de clip te bekijken. Wil je een grotere portie van David’s muziek, check dan de links hieronder…

David Luning | "Gonna Forget About You"

Yes I'm gonna go downtown
And paint it red
It's gonna be the best damn night I ever had
I'm gonna meet up with all my friends at the bar
Gonna have good times
And laugh real hard
That's what I'm gonna do
Gonna forget about you

  iTunes
  Google Play
  Youtube

  Zondag Flix playlist, de ideale country mix!