Terug van een fantastische trip naar Music City, wordt het tijd om de nieuwsvoorziening weer op te pakken. Maar eerst de nieuwe Zondag Flix. We laten ons inspireren door één van de artiesten die we aan het werk zagen in ‘de kerk van country music‘: Craig Morgan.

Craig is sinds 2008 lid van The Grand Ole Opry en speelde op 19 juni drie tracks voor een uitverkochte zaal. Hij begon met “What I Like About Sunday’s” en eindigde met zijn nieuwe track “Whiskey” die binnenkort officieel verschijnt.

Zijn tweede song was een cover van Gavin McGraw’s “Soldier”. Het werd voorafgegaan door een emotioneel moment. Craig vroeg een veteraan die in Bagdad heeft gediend, naar het podium te komen. Daar werd hij bedankt voor zijn diensten voor Uncle Sam en mocht hij, samen met Craig Morgan, tijdens het nummer in de beroemde circle op het podium staan.

Als Zondag Flix kiezen we voor “Wake Up Lovin’ You”, een nummer dat door onder andere Matthew Ramsey en Trevor Rosen geschreven werd. Deze namen kunnen je bekend in de oren klinken, het zijn twee van de vijf leden van Old Dominion. Heel veel plezier en een hele fijne zondag.

Craig Morgan | "Wake Up Lovin' You"

Remember when I told you I was never going to stop
Lovin’ you with all my heart and soul no matter what.

Now it seams I’m breaking every promise I made
‘Cause every night I’m desperate
Askin’ God if He would just let me forget it
But I wake up lovin’ you

"Wake Up Lovin’ You" staat op “The Journey (Livin’ Hits)” uit 2013.

  Zondag Flix playlist, de ideale country mix!