Chad Brownlee – Forever’s Gotta Start Somewhere [Zondag Flix]

10 maart 2019 | Zondag Flix | 0 Reacties

Wellicht heb je nog nooit van de Canadees Chad Brownlee gehoord, maar dat gaat dan nu veranderen. Zijn meest recente single “Forever’s Gotta Start Somewhere” is namelijk onze Zondag Flix van deze week.

Sportblessures leiden naar muziek

Chad’s eerste liefde was ijshockey, en hij schopt het tot professional bij de Idaho Steelheads, die hun thuisbasis in Boise hebben. Maar net als bij bijvoorbeeld Brett Young, sturen diverse blessures hem uiteindelijk in de richting van muziek.

Chad Brownlee

In 2009 verschijnt zijn eerste single “The Best That I Can (Superhero)”, een jaar later gevolgd door zijn debuutalbum. In de jaren daarna brengt hij nog enkele albums uit, en scoort in de Candese hitlijsten enkele Top 10 hits.

Succes in Amerika blijft uit

In de Verenigde Staten komt hij met zijn songs vooralsnog niet in de hitlijsten, iets dat hij dolgraag wil veranderen.

Met een nieuw album, waaraan hij op dit moment werkt, probeert dus hij later dit jaar opnieuw door te breken in Amerika. “Forever’s Gotta Start Somewhere” is, na “Dear Drunk Me”, de tweede single van dat nieuwe album.

Op dit moment is deze single op Spotify ruim 2 miljoen keer afgespeeld, dat moeten er wat ons betreft meer kunnen worden. We hebben hem dan ook opgenomen in onze Country Music Jukebox playlist.

Luister naar meer van Chad’s muziek, of volg de playlists met alle – ruim 200 – Zondag Flix via onderstaande links. Veel plezier!

  Youtube

  Zondag Flix playlist, de ideale country mix!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *