Brooks & Dunn – Believe

7 juli 2019 | Zondag Flix | 0 Reacties

Enkele weken geleden verscheen er een ‘nieuw’ album van het succesvolle countryduo Brooks & Dunn. Op dit album “Reboot” staken Ronnie en Kix, samen met andere countrysterren, enkele van hun klassiekers in een nieuw jasje.

Believe

Eén van de songs op dat album is “Believe”, dat ze samen met Kane Brown opnieuw opnamen. En hoewel deze versie erg mooi is geworden, kiezen we toch de originele Brooks & Dunn versie als Zondag Flix deze week.

Ronnie en Kix wonnen met deze ballad in 2006 de CMA Awards in zowel de ‘Single of the Year’ als in de ‘Music Video of the Year’ categorie.

Brooks & Dunn - Reboot
Brooks & Dunn – Reboot

Hoe geloof je kan sterken

In het nummer neemt Ronnie de lead vocals voor zijn rekening. Hij zingt over een kleine jongen die bevriend raakt met ‘Old Man Wrigley’. Deze vrolijke, goedlachse oudere man heeft zijn vrouw en kinderen al verloren, maar toch heeft – en houdt – hij de kracht om door te gaan.

De kleine jongen vraagt hem op een dag hoe hij het volhoud, waarop de oude man hem vertelt dat hij door zijn geloof in God gesterkt wordt. Hij is er vast van overtuigd dat hij zijn vrouw en kinderen snel weer zal ontmoeten, en dat geeft hem de kracht!

Een mooie, gevoelige ballad, die bij veel Brooks & Dunn fans hoog in de lijst met favoriete songs van het duo zal staan.

Brooks & Dunn | "Believe"
Says he was in the war when in the navy
Lost his wife, lost his baby
Broke down and asked him one time
How ya keep from going crazy
He said I’ll see my wife and son in just a little while
I asked him what he meant
He looked at me and smiled, said

I raise my hands, bow my head
I’m finding more and more truth in the words written in red
They tell me that there’s more to life than just what I can see
Oh I believe

  Zondag Flix playlist, de ideale country mix!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *