Zeven op een rij voor Thomas Rhett

7 februari 2017 | Charts, Nieuws | 0 Reacties

And the hits just keep on coming… Hits als in grote successen, niet als in ‘klappen krijgen’. Thomas Rhett’s laatste single, “Star Of The Show”, is komende week de nummer 1 in de ‘Country Airplay’ hitlijst. Zijn zevende op rij!

De andere nummer 1 hits van Thomas zijn “It Goes Like This”, “Get Me Some Of That” en “Make Me Wanna” van zijn debuutalbum en “It Goes Like This”, “Crash and Burn”, “Die A Happy Man,” and “T-Shirt” van zijn tweede studioalbum “Tangled Up” uit 2015. Ook “Star Of The Show” is een track van “Tangled Up”, maar dit nummer staat alleen op de ‘DeLuxe Edition’.

Winst & Verlies

Thomas was aanwezig bij de 51e Superbowl tussen de Atlanta Falcons en de New England Patriots in Houston. Net voordat de wedstrijd begon, vernam hij het goede nieuws. En er kon meteen gevierd worden, want hij was daar met zijn vader Rhett Akins en zijn vrouw Lauren, de hoofdrolspeelster in zijn leven.

“Star Of The Show” is een ode aan zijn vrouw Lauren, die hij al sinds de kleuterschool kent. Het stel is in 2012 getrouwd. Hij schreef dit nummer samen met zijn vader en de bekende songwriter Ben Hayslip. Tijdens zijn concert in de Melkweg vorig jaar konden we met eigen ogen zien dat ze nog altijd helemaal verliefd zijn. Wat een cute couple!

Zijn favorieten, de Atlanta Falcons, verloren uiteindelijk de spectaculaire wedstrijd met 34 – 28. Het was een knotsgekke wedstrijd waarin er natuurlijk maar één winnaar kon zijn, maar beide teams waren de “Stars Of The (Football) Show”.

Bekijk hieronder de clip, waarin zijn vrouw Lauren meespeelt.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *