Zes op een rij voor Brett Eldredge

21 december 2016 | Charts, Nieuws | 0 Reacties

Voor Brett Eldredge wordt het sowieso een ‘Merry Christmas’. Niet alleen omdat hij dit jaar zijn eerste kerstalbum “Glow” heeft uitgebracht, maar ook omdat hij met “Wanna Be That Song” wederom een nummer 1 hit op zijn conto heeft bijgeschreven.

De derde single van zijn laatste album “Illinois” voert nu de ‘Country Airplay‘ hitlijst aan en is daarmee zijn zesde achtereenvolgende nummer 1!

Nummer 1, 2 en 3

Brett Eldredge - Illinois
Brett Eldredge – Illinois

Zijn eerste studioalbum “Bring You Back” uit 2013 was al meteen goed voor een drietal nummer 1 hits: “Don’t Ya”, “Beat Of The Music” en “Mean To Me”. Deze successen vierde Brett door enkele, door zijn fans verzonnen, stunts uit te halen.

Nummer 3, 4 en 5

Met “Illinois” uit 2015 gaat Brett dus gewoon door waar hij gebleven was: het scoren van nummer 1 hits. Nadat ook “Lose My Mind” en “Drunk On Your Love” op 1 stonden, is “Wanna Be That Song” dus de zesde op een rij!

Van deze reeks werd alleen “Drunk On Your Love” geen nummer 1 hit in de VS. In Canada daarentegen klom deze naar de koppositie van de Canada Country Airplay hitlijst. En die telt ook mee!

Hieronder de clip van het nummer. Enjoy!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *