Zes jaar na “Montevallo” komt Sam Hunt met zijn tweede album [update]

5 februari 2020 | Albums | 0 Reacties

Het komt vaker voor dat er meerdere jaren tussen twee albumreleases van artiesten zitten, maar Sam Hunt heeft het wel heel bont gemaakt. Na de stroom hits van “Montevallo” is nu – na zes jaar – eindelijk zijn tweede album in aantocht.

“Southside”

De titel van zijn nieuwe werk is “Southside” en de release staat gepland voor vrijdag 3 april.

Het zal een hele kluif worden om het succes van “Montevallo” te evenaren. Dat album bracht Sam talloze hits, waaronder “Leave the Night On”, “Take Your Time”, “House Party”, “Break Up in a Small Town” en “Make You Miss Me.”

Sam Hunt - Southside
Sam Hunt – Southside

Op “Southside” komen in ieder geval zijn meest recente singles “Sinning With You” en “Kinfolks”. Of zijn eerdere singles “Body Like A Backroad” en “Downtown’s Dead” het album halen is nog onbekend. Een volledige tracklist heeft Sam nog niet gedeeld. De tracklist van het album is ondertussen bekend, zie hieronder.

Op de onthulling van het artwork hoeven we in ieder geval niet te wachten, klik op de afbeelding hiernaast om hem te vergroten.

Update: Tracklist

De volledige tracklist is ondertussen ook bekend, hieronder de titels en volgorde van de twaalf tracks van “Southside“.

tracklist
Southside - Sam Hunt
klik om de albumhoes te vergroten

Southside

Sam Hunt

1
2016
2
Hard To Forget
3
Kinfolks
4
Young Once
5
Body Like A Backroad
6
That Ain’t Beautiful
7
Let It Down
8
Downtown’s Dead
9
Nothing Lasts Forever
10
Sinning With You
11
Breaking Up Was Easy In The 90s
12
Drinkin’ Too Much

‘Southside Summer Tour 2020’

Enkele dagen voor de release, op 28 mei, begint Sam aan de ‘Southside Summer Tour’. Deze loopt door tot eind september en kent een drietal support-acts: Kip Moore, Travis Denning en Ernest.

Nu maar hopen dat Sam Hunt ook deze keer de Atlantische Oceaan oversteekt, en dan natuurlijk Kip meeneemt naar Nederland. Zien we die hier eindelijk ook eens aan het werk.

Minder vrolijke noot

Een minder vrolijke noot is natuurlijk dat Sam op 17 maart aanstaande zich bij de rechtbank moet vervoegen, waar hij voor moet komen voor rijden onder invloed. Zoals de meeste van jullie vast al weten, werd Sam op 21 november vorig jaar betrapt.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *