De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Zac Brown Band kondigt nieuw album en tour aan

Nieuwe muziek van deze populaire formatie.

In september vorig jaar maakte Zac Brown de plannen voor een nieuw album bekend. In een korte videoclip bedankte de frontman van de Zac Brown Band hun fans voor hun support en kondigde hij de plannen aan. Ook gaf hij aan dat de succesvolle band dit album terug naar hun roots gaat.

‘Welcome Home Tour’

Nu zijn er meer details vrijgegeven. Zo is er ook een tour gepland, die dezelfde titel krijgt als het nieuwe album: “Welcome Home”. De data en locaties van zo’n 40 concerten staan op de website vermeld, allen in Noord-Amerika.

De tour start op 12 mei in Alpharetta (Georgia) en eindigt vooralsnog op 28 october in Los Angeles (California). Er zitten op dit moment geen grote ‘gaten’ tussen de datums, waardoor we het vermoeden hebben dat er (in deze periode) geen plannen zijn om buiten Noord-Amerika op te treden.

In maart speelt de band natuurlijk wel op het ‘Country 2 Country‘ festival in het Verenigd Koninkrijk.

Nieuw album

De start van de tournee, vrijdag 12 mei, valt samen met de release van het nieuwe album. Naast de releasedatum en de titel van het album, “Welcome Home”, is er verder nog weinig bekend.

Zac Brown Band - The Foundation

Zoals vermeld heeft de band aangegeven dat ze met dit nieuwe album teruggaan naar hun ‘roots’. Hiermee bedoelen ze dat het nieuwe materiaal meer op hun “The Foundation” album uit 2008 lijkt, en minder op hun recente “Jekyll + Hyde” uit 2015.

Wij zijn benieuwd naar hun nieuwe meesterwerk. Jij ook?


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty