De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Winactie: Twee tickets voor Tyler Childers, Rotown Rotterdam, 27 januari 2018

Een mooie kans op een mooi concert en een mooie avond uit. Met een vriend(in), dat ook nog eens!

Op zaterdag 27 januari aanstaande staat Tyler Childers op het podium van Rotown in Rotterdam. Dat wordt zeker een mooie avond, één die je niet mag missen. Een nog wat onbekendere artiest uit Kentucky, die in Rotterdam zijn unieke mix van ruige country, americana en bluegrass komt spelen. En Rotown Rotterdam is de perfecte locatie. Voor één avond waan je je in een bar in Kentucky of Tennessee.

Tyler Childers

Tyler is afkomstig uit het oosten van Kentucky, maakt zijn (High) school niet af, heeft allerlei baantjes en flirt af en toe met muziek. Deze flirt wint het uiteindelijk en Tyler besluit met zijn band zo veel mogelijk op te treden en ondertussen zijn songwriting skills te vergroten. Iedere bar en club die hem hebben wil, wordt met een fantastisch optreden beloond.

Dit levert hem een steeds groter wordende schare fans en songs op, iets dat uiteindelijk leidt tot zijn debuutalbum “Purgatory” uit 2017. Niemand minder dan Sturgill Simpson produceert het album én speelt enkele gitaarpartijen in.

Purgatory

Zijn debuutalbum staat vol authentieke tracks. Autobiografisch soms ook, enkele vertellen de weg die Tyler heeft afgelegd van jonge oproerkraaier naar volwassen man. Inspiratie voor zijn muziek haalt hij uit zijn jeugd, uit de ervaringen van zijn vele vroegere baantjes en uit de taal van zijn geboortegrond. In het gebied westelijk van de Appalachian zijn volgens Tyler bijna alle gebruikte uitdrukkingen ‘songtekstwaardig’.

Tyler Childers - Purgatory

Winactie

Country-Music.nl geeft – in samenwerking met Rotown – twee tickets weg voor zijn concert in Rotterdam, zodat jij straks misschien met een vriend(in) aanwezig bent bij dit concert. Meedoen is makkelijk, dus surf snel naar onze facebookpagina en maak kans op deze fantastische prijs.

De spelregels zijn eenvoudig:

  • Like onze facebookpagina. Dan kunnen we contact met je opnemen als je wint
  • Like en deel de post van de winactie (link). Hoe meer mensen immers weten van dit gave concert en coole winactie, hoe beter.

De actie loopt tot maandag 15 januari 23:59 uur. De dag erna, op dinsdag, maken we op Facebook de winnaar bekend. So stay tuned!

Voorproefje

Tot slot: Let the music do the talkin’! Hieronder geven we je met de video van “Whitehouse Road” en de audio van “Lady May”, het mooie eerbetoon aan zijn vrouw, een voorproefje van Tyler’s muziek. Als je over een Spotify account beschikt, check dan zijn artiestenpagina.


Tyler Childers - "Lady May"

Niet wachten?

Heb je geen geluk bij onze winacties en/of wil je niet wachten, koop dan via onderstaande link je kaartje(s). Ze kosten slechts 12.50 euro°. De zaal gaat om 21:00 uur open, het concert start om 21:30 uur.

Tickets

° Dit is inclusief servicekosten, maar exclusief eventuele bijkomende kosten zoals bijvoorbeeld een lidmaatschap.


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty