De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Winactie: Tickets voor Hunter Hayes in Melkweg

Je kunt er - gratis ende voor niets - bij zijn!

Is je agenda op de avond van 5 maart nog leeg, en heb je zin in een leuke muziekavond? Doe dan mee met onze winactie! Wie weet ga jij dan samen met een goede vriend(in) naar het gave concert van Hunter Hayes in de Melkweg in Amsterdam…

2x twee tickets

Wij mogen namelijk – in samenwerking met de Melkweg2x twee tickets weggeven voor dit concert. Grijp die kans!

Hunter Hayes

Lees onze recensie van zijn vorige optreden in de Melkweg maar eens, dan weet je dat het wederom een gave avond wordt. Overigens is ook ons interview met Hunter is de moeite waard.

Meedoen is simpel!

Meedoen is simpel. Je hoeft geen lastige vragen over Hunter of zijn muziek te beantwoorden, het liken van onze post op facebook volstaat.

*Natuurlijk vinden we ook het delen van die post erg lief! 🙂*

Makkelijker kunnen we je het niet maken. Wij willen namelijk dat iedereen kans maakt op die tickets.

Het lot beslist

De actie loopt tot donderdagavond 28 maart (tot 23:59 uur), daarna laten we het lot beslissen. We geven dan alle namen een nummer, daarna bepaald random.org voor ons de winnaar.

Wij nemen dan op vrijdag – via facebook – contact met de winnaars op. Het is daarom raadzaam onze facebookpagina te liken, alleen dan kunnen we de winnaars een bericht sturen.

Grijp je naast de tickets?

Geen paniek als je onverhoopt geen winnaar bent, er zijn nog altijd tickets verkrijgbaar. Voor 28, 40 euro° ben je alsnog getuige van het concert van Hunter Hayes, met in het voorprogramma Kenny Foster.

Onderstaande knop brengt je naar de site van Ticketmaster.

Tickets

° Dit is inclusief servicekosten, maar exclusief eventuele bijkomende kosten zoals bijvoorbeeld een lidmaatschap.

Hunter Hayes - Melkweg 5 maart 2019

5 maart laten we hem los!

Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty