De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

WINACTIE: tickets voor The Cadillac Three in de Melkweg op 6 november

Dé kans om je haren los te schudden bij een concert van TC3.

Long Hair Don’t Care‘, zo heet de tour van The Cadillac Three en op maandag 6 november zijn de heren live te zien in de Oude Zaal van de Melkweg in Amsterdam. Country-Music.nl geeft in samenwerking met de Melkweg 2x twee tickets plus een mooie ‘goodie’ weg. Dus jij kan erbij zijn en – samen met Kelby, Jaren en Nail – die avond je haar losschudden op hun muziek.

Legacy

The Cadillac Three - Legacy

Op 25 augustus verscheen het derde album van de heren. De titel is “Legacy” en het is een album dat vol staat met songs over het leven van de ‘brothers’: van huwelijken, het leven ‘on the road’ tot de geboorte van kinderen. De eerste single was “Dang If We Didn’t”, een onvervalste party song met een onmiskenbaar zuidelijk sausje. Check de clip hieronder.

De winnaars van deze actie krijgen niet alleen twee tickets voor dit concert, maar ook nog een exemplaar van het album “Legacy”. Zowel de tickets als het album liggen klaar bij de balie van de Melkweg. Doe dus mee, en geniet op 6 november van een te gek concert!

En bij thuiskomst, of onderweg terug in de auto, zet je gewoon hun laatste album nog eens op.

Winactie

De winactie loopt tot en met 2 november op onze facebookpagina. Om kans te maken op deze fantastische prijs vragen we je de post met de winactie te liken én te delen. Hoe meer mensen immers weten van dit gave concert en coole winactie, hoe beter.

Wij kiezen dan op drie november twee willekeurige winnaars. Zij winnen een exemplaar van “Legacy” en mogen iemand meenemen naar het concert. Surf dus snel naar onze pagina en like en deel de post. Succes!

Oh, en vergeet niet hieronder op ‘play’ te drukken. 🙂

Dang If We Didn’t

Hieronder de clip van “Dang If We Didn’t, kun je alvast in de stemming komen. Onder de clip tref je diverse linkjes aan naar de muziek van de heren.


Spotify Apple Music


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty