De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

WINACTIE: tickets voor Lucie Silvas en Charlie Worsham, Melkweg 11 november

Maak kans op twee tickets!

Zaterdag 11 november kun je in de Melkweg in Amsterdam weer genieten van een mooi countryconcert. Headliner is Lucie Silvas, het voorprogramma wordt die avond verzorgd door de olijke, vrolijke Charlie Worsham.

Een interessant concert, met twee artiesten die op verschillende punten in hun carrière staan. Lucie heeft met haar laatste album definitief de switch van pop naar country/americana gemaakt en Charlie heeft al twee albums met heerlijke countrymuziek op zijn naam staan.

Niet geheel onbekend

Lucie Silvas

Lucie Silvas had in 2006 in Nederland al een grote hit met “Everytime I Think Of You“, een duet met Marco Borsato. Maar dat was nog in haar ‘poptijdperk’, waarin ze overigens ook mooie liedjes uitbracht. In 2015 trouwde ze met John Osborne, van het duo Brothers Osborne, en maakte ze de overstap naar meer country en americana georiënteerde muziek.

Haar meest recente album is “Letters To Ghosts” uit datzelfde jaar. Lucie schreef mee aan tien van de elf nummers, waaronder een track (“Villain”) die ze met Maren Morris schreef. De elfde track is de cover “You Got It”, geschreven door Tom Petty, Roy Orbison en Jeff Lynne.

Spotify

Charlie Worsham

Ook Charlie is geen volslagen onbekende. Countryfans die aanwezig waren bij de Amsterdam Country Night 2017 zullen zich hem zeker herinneren. Met een gitaar, zijn leuke nummers en grappen en grollen wist hij het publiek te vermaken. Als uitsmijter nodigde hij destijds iedereen uit om met hem, maar op eigen rekening, een biertje te drinken in één van de filialen van café Gollem in Amsterdam. Typerend voor de sfeer die avond én de persoon Charlie.

Spotify

Winactie

Twijfel je nog of je kaartjes moet kopen, dan is dit je kans. Country-Music.nl geeft twee keer twee tickets weg, zodat jij straks misschien met een vriend(in) aanwezig bent bij dit concert. Heb je al kaartjes voor dit concert, attendeer dan je vrienden op deze actie, kunnen ze wellicht gratis en voor niks mee naar hun eerste countryconcert.

De winactie loopt tot en met 6 november op onze facebookpagina. Om kans te maken op deze fantastische prijs vragen we je de post met de winactie te liken én te delen. Hoe meer mensen immers weten van dit gave concert en coole winactie, hoe beter.

Wij maken op 7 november de twee winnaars op Facebook bekend, vergeet dus niet te kijken of jouw naam bij de winnaars staat. Veel succes!

Voorproefje

Om je alvast in de stemming te brengen hieronder twee clips, van iedere artiest één. Allereerst “Cut Your Groove” van Charlie, daarna “Smoke” van Lucie. Veel plezier, en tot zaterdag de elfde november!

Charlie Worsham – “Cut Your Groove”


Lucie Silvas – “Smoke”Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty