De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

WINACTIE: Kaartjes voor Frankie Ballard in Rotown op 4 mei 2017

Dit is zo’n concert dat je echt niet wilt missen!

Vorig jaar zagen we zijn fantastische concert in de Sugar Factory in Amsterdam, dus we spreken uit ervaring. Country gemixt met een vleugje pop en rock ’n roll. Plus een hoop lol, zowel in de muziek en met het publiek. Kortom een donderdagavond die je niet snel vergeet!

Voor de tweede keer in een jaar komt Frankie Ballard naar Nederland, dit keer voor een drietal concerten. Eindhoven en Amsterdam komen aan bod, maar pas nadat hij op donderdag 4 mei zijn Nederlandse tournee in Rotown Rotterdam ‘aftrapt’. En jij kunt erbij zijn, want voor dit concert geven we enkele tickets weg.

Twee kaarten

We houden het simpel, dus geen moeilijke vragen of weetjes die alleen de insiders weten. Like én share onze facebookpost en je maakt kans op 2 tickets voor dit concert. It’s that simple!

En we verdubbelen meteen je kansen, want we geven twee setjes van 2 kaarten weg! En mocht je onverhoopt niet winnen, geen paniek. Voor slechts 15 euro (exclusief servicekosten) ben je er alsnog bij.

De winactie is gesloten!

Frankie Ballard

Frankie is afkomstig uit Battle Creek (Michigan) en won in 2008 de talentenjacht van Kenny Chesney, Het leverde hem de kans op om met de grootmeester te touren en later mocht hij ook openen voor onder andere Taylor Swift en zijn grote voorbeeld Bob Seger.

Frankie heeft inmiddels drie studioalbums afgeleverd. Zijn karakteristieke stemgeluid is een grote factor in de unieke, herkenbare sound van zijn muziek. Voor zijn laatste album “El Rio” trok hij zich terug in El Paso (Texas) om de afleidingen van Nashville te ontvluchten en zich volledig op de muziek te kunnen concentreren. En dat is gelukt, want het album staat vol met mooie tracks die ongetwijfeld voorbij komen op 4 mei.

Op 13 maart jongstleden verraste Frankie zijn fans en brak hij vele vrouwenharten met de aankondiging dat hij getrouwd is.

Sascha Elisah

Sascha Elisah opent de avond. Deze Groningse speelt melodieuze pop met een country muziek randje en Frankie is één van haar voorbeelden.


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty