WINACTIE: Twee tickets voor American Young in Melkweg op 5 juli 2017

21 juni 2017 | Winactie | 0 Reacties

Country-Music.nl geeft tickets weg voor ons favoriete duo. Op woensdag 5 juli aanstaande treedt American Young weer op in de Oude Zaal van de Melkweg in Amsterdam. En daar moet je bij zijn vinden wij. Dus hebben we op onze facebookpagina een winactie gestart. Doe mee en misschien ben jij de winnaar van twee tickets.

Het wordt weer een te gek concert, promised!

Minicursus American Young

American Young
American Young

Wanneer je nog nooit van American Young gehoord hebt, is dat helemaal niet erg. Voor alles is immers een eerste keer, en we kunnen dat meteen veranderen.

Vorige week hebben we in onze ‘Spotlight serie’ onze schijnwerper op dit Amerikaanse duo gericht. Een unieke Spotlight, want dit keer hebben we er een informatieve minicursus in drie delen van gemaakt. Die cursus kost slechts een paar minuten van je tijd, maar daarna ben je vermoedelijk wel fan!

Dus als je hem gemist hebt, doe ‘m dan nu alsnog!

WINACTIE

Zoals gezegd geven we kaartjes weg voor het concert in Melkweg Amsterdam van woensdag 5 juli aanstaande. We houden het simpel, dus geen moeilijke vragen of weetjes die alleen de insiders weten. LIKE + SHARE onze facebookpost en je maakt kans op twee tickets voor dit concert. It’s that simple!

 

 

En we verdubbelen meteen de winkans, want we geven namelijk 2 keer 2 tickets weg.

  De actie loopt tot zaterdagavond 1 juli 23:59 uur. We nemen daarna via Facebook contact op met de winnaars.

Mocht je onverhoopt niet winnen, voor slechts tien euro° ben je er alsnog bij. Dat is geen geld voor een ongelooflijk leuke avond!

  Koop hier je tickets

 

° exclusief reserverings- en lidmaatschapskosten etc.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *