De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Willie Nelson kondigt nieuw album aan, “Last Man Standing”

Herstelt van tegenslag pakt Willie de gitaar weer op.

Good old Willie Nelson moest in januari en februari enkele concerten annuleren in verband met een aanval van het griepvirus, maar de nestor maakt van de herstelperiode gebruik om zijn nieuwe project aan te kondigen. Twee dagen voor zijn verjaardag verschijnt zijn nieuwe album met een toepasselijke titel.

Last Man Standing

Het album krijgt de titel “Last Man Standing” mee, en de videoclip van de titeltrack verscheen afgelopen vrijdag. In deze clip zie je Willie aan het werk in de studio, waarbij hij zelf de lead guitar voor zijn rekening neemt.

Willie zingt dat hij niet de ‘last man standing’ wil zijn, en memoreert aan al zijn dierbare buddies die in de loop der jaren zijn heengegaan. Het nummer verwoordt de emoties die horen bij het overleven van zoveel sterren die hij allemaal persoonlijk gekend heeft, maar heel vrijmoedig geeft hij ook toe dat hij blij is dat hij nog altijd leeft en muziek kan maken.


Elf nieuwe tracks

Willie schreef alle elf nieuwe tracks samen met zijn ‘vaste’ tekstschrijver Buddy Cannon. De albumrelease staat in de agenda voor vrijdag 27 april. Twee dagen later viert Willie zijn 85e verjaardag.

Last Man Standing - Willie Nelson

 1. Last Man Standing
 2. Don’t Tell Noah
 3. Bad Breath
 4. Me And You
 5. Something You Get Through
 6. Ready To Roar
 7. Heaven Is Closed
 8. I Ain’t Got Nothin’
 9. She Made My Day
 10. I’ll Try To Do Better Next Time
 11. Very Far To Crawl

Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty