De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Weekend update van 5 juli 2015

Een update van het countrynieuws van afgelopen weekend.

Het is zomertijd. De meeste artiesten toeren door Amerika, of als je geluk hebt in Europa, en er zijn overal Country festivals. Volg ze in onze concertdatabase en check of jouw favoriete artiest misschien ook de oversteek naar Europa waagt.

Twee countrysterren zijn in het huwelijksbootje gestapt, Thomas Rhett heeft de hulp van zijn fans nodig en de geruchten dat Shania Twain misschien naar Europa komt voor een serie concerten zijn waar.

In de ‘Hot Country Songs’ hitlijst Top 5 trad maar één verandering op. Ook daar is het ‘zomertijd’.

Thomas Rhett heeft hulp nodig

Thomas Rhett heeft de releasedatum van zijn nieuwe album “Tangled Up” bekend gemaakt. Het album, dat op 25 september uitkomt, heeft veel verschillende invloeden en stijlen. Van oude country tot rock en van R&B tot soul.

Het is niet dat Thomas besluiteloos is geworden in zijn muziekrichting. Het wordt gewoon een fun album, net als de eerste single van dit album: “Crash & Burn”.

Het kiezen voor een albumhoes is een stuk moeilijker. Hiervoor heeft hij de hulp ingeroepen van zijn fans. Amerikaanse fans kunnen tot 12 juli kiezen uit vier verschillende designs.

Helaas kunnen wij niet stemmen, maar we hebben de verschillende ontwerpen voor je op een rijtje gezet. Onze voorkeur gaat uit naar nummer 4. Die van jullie?

Huwelijksnieuws

Brantley Gilbert is op 28 juni getrouwd met Amber Cochran. Vorig jaar gaf  Brantley toe dat een aantal nummers over Amber gaan en in oktober 2014 verloofde het stel zich.

Ook Tyler Hubbard, van Florida Georgia Line, is in het huwelijksbootje gestapt. Hij trouwde in Sun Valley (Idaho) met Hayley Stommel.

Komt Shania Twain naar Europa?

De geruchten werden al steeds sterker, maar nu heeft haar agent het nieuws bevestigd. Shania Twain en haar management onderzoeken op dit moment de mogelijkheden om haar huidige toer, de eerste sinds tien jaar, uit te breiden naar Europa.

Welke landen en locaties ze aan gaan doen is nog niet duidelijk. Houd onze site in de gaten. Zodra er meer bekend is, brengen we je op de hoogte.

Billboard Hot Country Songs

Wederom weinig verschuivingen in de Top 5 van de Billboard ‘Hot Country Songs‘ hitlijst. Kelsea Ballerini zakt van vijf naar zes en maakt plaats voor Sam Hunt, die nu met twee songs in de Top 5 staat. “Take Your Time” handhaaft zich op positie twee, “House Party” staat nu op vijf.

Trouwens, hebben jullie meegekregen dat Sam Hunt’s “Take Your Time” twee weken terug de poedelplaat was van 3FM?

Little Big Town blijft op nummer één staan met “Girl Crush”.


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty