De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Weekend update 28 september 2015

We praten je even bij over het nieuws gedurende het weekend.

Maandagmiddag. De werkweek is weer begonnen en het weekend lijkt alweer een eeuwigheid geleden. Tijd voor een korte break en wat countrynieuws. We praten je weer bij over het belangrijkste countrynieuws van dit weekend.

In deze editie onder andere nieuws over twee iconen. De één kondigt zijn pensioen aan, de ander brengt na lange tijd weer een nieuw album uit. Ook werden er weer wat concerten gecancelled.

Helaas ook droevig nieuws. Voor Eddie Montgomery, lid van Montgomery Gentry, was het een inktzwart weekend.

Ashley Monroe moet shows annuleren

Ashley Monroe

Haar ‘The Blade‘ toer zou op 1 oktober in Macon (Georgia) van start gaan, maar door ‘onvoorziene omstandigheden’ heeft Ashley Monroe de eerste zes shows moeten annuleren. Ze haalt deze op een later moment in.

De exacte reden van deze annuleringen is niet bekend.

Nieuw album van Clint Black

Voor de jongere generatie countryfans is hij wellicht onbekend, maar Clint Black is een hele grote meneer in de countrywereld. Hij heeft ruim 20 nummer 1 hits achter zijn naam staan, waaronder “A Better Man”, “Nobody’s Home” en “Like The Rain”.

Het laatste decennium was het stil rond Clint Black. Zijn laatste album, “Drinkin’ Songs And Other Logic” dateert uit 2005. Maar vrijdag kon hij zijn grote schare fans eindelijk weer blij maken met een nieuw studioalbum: “On Purpose”.

Zwart weekend voor Eddie Montgomery

Eddie Montgomery, van Montgomery Gentry, heeft afgelopen weekend zijn zoon Hunter (19) verloren. Na een ongeluk eerder deze week werd Hunter opgenomen op de Intensive Care van een ziekenhuis in Kentucky. Daar overleed hij gisteren.

Wij wensen Eddie en zijn familie heel veel sterkte in deze zwarte periode.

Kenny Rogers gaat met pensioen

Tijdens de ‘The Today Show‘ van 25 september gaf Kenny Rogers aan dat hij met pensioen gaat. Gelukkig voor zijn fans niet meteen, hij organiseert nog één keer een wereldwijd afscheidstournee.

In een statement zegt Kenny het volgende:

Ik ga nog een keer op wereldtour, en dit wordt mijn laatste. Het is mijn ‘vaarwel’, ik heb dit lang genoeg gedaan.


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty