De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Weekend update 21 september 2015

Het nieuws van het weekend.

Daar waar we vorige week nog goed nieuws konden melden over Tim McGraw, zijn nieuwe album komt op 6 november uit, is het deze week beduidend minder vrolijk nieuws. Miranda Lambert daarentegen zal een héél vrolijk weekend hebben gehad.

Blake Shelton liet ook weer van zich horen via Twitter. Zijn fans in de omgeving van Nashville vragen vandaag vermoedelijk allemaal een verlofdag aan voor aanstaande woensdag.

Tim McGraw moet shows cancellen

Tim McGraw

Vorige week maakte Tim zijn fans blij met de aankondiging van zijn nieuwe album “Damn Country Music”. Deze week moest Tim hen helaas teleurstellen. In verband met stemproblemen heeft zijn dokter hem geadviseerd een aantal shows the cancellen en rust te nemen.

Tim maakte het nieuws via zijn Facebookpagina bekend. De geannuleerde concerten in Mountain View en Irvine (beide California) zouden de laatste twee concerten zijn van zijn ‘Shotgun Rider Tour’.

Of het op 4 oktober geplande concert in Las Vegas door kan gaan is nog niet bekend. Laten we voor zijn fans, én voor Tim zelf, hopen dat hij snel weer beter is.

Miranda Lambert krijgt ster

Music City Walk Of Fame

Miranda Lambert had een duidelijk beter weekend. Zij kreeg het nieuws te horen dat ze haar eigen ster krijgt op de ‘Music City Walk Of Fame’ in Nashville. Naast Lambert krijgt onder andere ook Johnny Cash zijn eigen ster.

De ‘Walk Of Fame’ ligt in een park vlakbij de Bridgstone Arena in Nashville. Op dit moment hebben zo’n 65 artiesten uit allerlei genres en toonaangevende mensen uit de muziekindustrie hun eigen ster.

Ik wil graag de stad Nashvill en de ‘Music City Walk Of Fame’ bedanken voor deze eer. Ik ben er trots op dat ik in de voetsporen treed van andere vrouwelijke sterren als Loretta Lynn, Dolly Parton, Trisha Yearwood, Reba McEntire, Emmylou Harris en Martina McBride. Dit is een moment dat ik altijd zal koesteren. Miranda Lambert

Gratis concert van Blake Shelton

Blake Shelton

Blake Shelton en twitter, een gouden combinatie. Na zijn humoristische reactie op de geruchten dat hij met Gwen Stefani zou daten, was hij een paar dagen geleden weer bezig op Twitter.

Als eerste stuurde hij een tweet met de tekst: “I’ve got a secret…who wants to hear it?!?!?!”. Een minuut later stuurde hij “My managers and label are #gonna kill me for telling y’all…but who gives a shit!”

Enkele minuten later kwam de verlossende tweet voor zijn fans en volgers die in spanning zaten:

Een groot aantal bedrijven zullen dus verlofaanvragen krijgen voor aanstaande woensdag. 🙂


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty