De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Weekend update

Het belangrijkste countrynieuws van het afgelopen weekend.

Hier in Nederland konden we genieten van een lang pinksterweekend, in Amerika vierden ze ‘Memorial Day‘. Op deze dag, 25 mei in 2015, gedenkt men in de Verenigde Staten de gevallenen van de verschillende krijgsmachtonderdelen.

Ook country-music.nl genoot volop van het lange weekend en het mooie weer op zondag. Op de ‘Zondag Flix' na, hebben we weinig nieuws geplaatst. Daarom nu een korte update van het belangrijkste countrynieuws van het pinksterweekend.

Tyler Farr scoort zijn derde nummer 1

Tyler Farr

Tyler Farr heeft zijn derde nummer 1 hit binnen. Het is dan weliswaar weer geen ‘Hot Country Song‘ Nummer 1, maar Tyler is er vast niet minder blij om. Zijn single “A Guy Walks Into A Bar” van het album “Suffer In Peace” staat deze week op nummer 1 in de ‘Billboard Country Airplay‘.

Steven Tyler debuteert in de country hitlijsten

Tyler Farr is niet de enige Tyler die headlines maakt in de ‘hitlijstwereld’ deze week. Ook de frontman van Aerosmith, Steven Tyler, maakt zijn debuut in de country hitlijsten. Zijn eerste single “Love Is Your Name’ komt binnen op nummer 33. Wanneer zijn eerste countryalbum uitkomt, is nog niet officieel bevestigd. Volgens geruchten is dit begin 2016.

Man rijdt met SUV in op het publiek na Trace Adkins concert

Na een concert van Trace Adkins op de ‘Trail Ends Campground’ in Huntsville (Tennessee), is een man met zijn SUV ingereden op het publiek. Er viel één dode en drie anderen raakten ernstig gewond. De man, een cateringmedewerker tijdens het concert, was onder invloed van alcohol en was kort daarvoor betrokken bij een vechtpartij.

De eerste poging van een moedige bezoeker om de SUV te stoppen, mislukte. De man werd aangereden en overleed afgelopen zondag aan zijn verwondingen. Uiteindelijk kon een andere bezoeker de SUV klemrijden zodat bewakers de dronken bestuurder konden arresteren. Hij zal worden aangeklaagd voor moord.

Luke Bryan geeft naam van zijn nieuwe album prijs

Vorige week was Luke Bryan te gast in de TV show van Ellen Degeneres. Dit optreden haalde het nieuws. Maar niet alleen omdat hij daar de ‘Know Your Country‘ quiz van een vijfjarig meisje verloor. Tijdens deze show maakte Luke ook de titel van zijn nieuwe album bekend.

Promo Kick The Dust Up 2015

Op 7 augustus 2015 is de release van “Kill The Lights”, Luke’s vijfde studioalbum. De eerste single van dit nieuwe album is “Kick The Dust Up”. Het is een liedje waar zijn zoons Bo en Tate steeds weer naar vroegen als ze in de auto zaten. Mede daardoor is het niet alleen op het album gekomen, maar werd het ook uitgekozen als openingsnummer bij de gelijknamige toer.

Het laatste studioalbum van Luke Bryan, “Crash My Party“, dateert uit 2013.

Eindelijk nieuw album van “Gloriana”

Na drie jaar komt er een einde aan het wachten op nieuw materiaal van “Gloriana”. Hun derde album, met de toepasselijke titel “Three”, verschijnt op 2 juni. Het nieuws werd door de band op facebook bekend gemaakt. Er staan twaalf nieuwe nummers op, waaronder hun nieuwe single “Trouble”.

Jana Kramer heeft haar ‘Boy’

Haar actuele single heeft als titel “I Got The Boy’ en sinds vrijdag 22 mei doet Jana Kramer die titel eer aan. Ze is namelijk getrouwd met Michael Caussin, een football ster. Ze leerde hem kennen via twitter en het stel besloot zich te verloven op Jana’s 31e verjaardag vorig jaar.


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty