Wat een jaar!

Het eerste (kalender)jaar van Country-Music.nl zit er bijna op.

Nog enkele dagen en dan worden onze berichten voorzien van het jaartal 2016. Time flies…

We begonnen in februari 2015 met een kleine post over de nieuwe ‘Spring Break EP‘ van Luke Bryan. Daarna werd het serieuzer met een voorbeschouwing op de Grammy Awards van 2015, en op 10 februari gaven we officieel het ‘startschot‘.

Een goed jaar

Het was een goed jaar. We hebben bijna 200 berichten geplaatst en van zo’n 76 artiesten en bijna 490 albums informatie in onze database gezet. Daarnaast voorzien we je van tekst en uitleg over veel voorkomende termen in onze Country Wiki’s en houden we je up-to-date over de concertagenda’s van de belangrijkste artiesten.

Die concerten, daar begon het allemaal mee. Frustratie over het missen van enkele countryconcerten op Nederlandse bodem deed ons besluiten deze site te bouwen. En we vielen meteen met onze ‘neus in de boter’. 

Na zijn optredens op het ‘Country 2 Country Festival’ trad niemand minder dan Luke Bryan nog enkele keren op in Duitsland. Wij kozen voor München. Even ruim 800 kilometer heen, én terug, voor een concert. Het leek gekkenwerk, maar Luke stelde ons niet teleur.

Ook bezochten we de concerten van Brantley Gilbert (11 november) en Kacey Musgraves (22 november) in de Melkweg. Het was er druk, erg druk. Of het nu komt omdat we er hier veel ruchtbaarheid aan gaven weten we natuurlijk niet, maar één ding weten we wel: country wordt steeds populairder!

Mooie concerten in Nederland in 2016

Volgend jaar komen er weer een aantal mooie concerten aan. Op 8 maart treedt Eric Church op in de Melkweg, en een paar dagen later is Sam Hunt aan de beurt. Niemand minder dan de Dixie Chicks zullen op 19 en 20 april de Heineken Music Hall op z’n kop zetten.

In 2016 is Country-Music.nl natuurlijk weer hét adres voor je dagelijkse portie country.

Via onze website, maar ook via social media. Zo hebben we op onze facebookpagina iedere woensdag de ‘Woensdagmiddag Country Quiz’, waarmee je je countrykennis kunt testen. Je ziet het, ook volgend jaar is er genoeg te beleven.

Stay Country, met country-music.nl!

We wensen jou, je familie en vrienden mooie feestdagen en een gezond, gelukkig en muzikaal 2016 toe!

Het Country-Music.nl teamCaught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty