De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Walker McGuire kondigt debuut EP aan

Na twee succesvolle singles is het tijd voor een debuut EP.

Het nieuwe countryduo Walker McGuire, door Rolling Stone uitgeroepen tot ‘New Country Artists You Need To Know’, heeft de release van hun debuut EP aangekondigd. Na twee populaire singles wordt het tijd om de wereld kennis te laten maken met hun muziek. Dit kan vanaf 12 januari 2018, dan is hun EP officieel beschikbaar voor streaming en download.

Walker McGuire

Johnny McGuire en Jordan Walker kwamen beide in dezelfde periode en met dezelfde droom naar Nashville. Enkele dagen na aankomst al kreeg die droom vaste vormen. Tijdens een ‘writers round’ ontmoetten ze elkaar voor het eerst en meteen van het begin was er een klik.

Walker McGuire

Hun muzikale invloeden lagen dan misschien ver uit elkaar, iets vertelde hen dat ze samen moesten gaan werken omdat de onderlinge chemie iets unieks opleverde.

Een mooi voorproefje hiervan kregen we al door de singles “Til Tomorrow” en “Mysteries Of The World”. Beiden werden op Spotify vaak gestreamed en ook op de radio kreeg het nieuwe duo redelijk wat airplay. Begin volgend jaar is het dus tijd voor hun debuut EP “Walker McGuire“.

Debuut EP

Naast de al genoemde tracks, bevat de EP ook het nostalgische “18 Forever”, de partysong “Best Kinda Bad” en hun nieuwe single “Lost”.

Walker McGuire - Walker McGuire

  1. Mysteries Of The World
  2. Lost
  3. Til Tomorrow
  4. 18 Forever
  5. Best Kinda Bad


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty