De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Walk Tall, The Journey Of Sugarland’s Kristian Bush

Een interessante documantaire.

Vier jaar na het tragische incident tijdens de Indiana State Fair spreekt Kristian Bush voor het eerst in het openbaar over deze traumatische ervaring. Hij doet dit in de documentairefilm “Walk Tall, The Journey Of Sugarland’s Kristian Bush”, binnenkort te zien op de amerikaanse nationale televisie. Bekijk de trailer aan het einde van dit artikel.

Op 13 augustus 2011 stort het dak van het podium door hevige wind in, net voordat Sugarland het podium betreedt. In totaal raken 58 mensen gewond en zijn er zeven doden te betreuren. De juridische nasleep van dit incident duurt jaren. Pas in december 2014 kwam er, met een schikking, een einde aan het ‘juridische touwtrekken’.

Al die tijd kregen Kristian Bush en Jennifer Nettles van Sugarland van de juristen een spreekverbod. Alhoewel beiden het er erg moeilijk mee hadden, ze konden er met niemand over praten en de gedupeerden niet bezoeken, hielden ze zich hier wel aan.

Walk Tall

Daarnaast komen ook de moeilijke periodes van zijn echtscheiding en de beslissing van Jennifer om te bouwen aan een solocarrière aan bod. Sugarland werd daardoor tijdelijk ‘op hold‘ gezet.

Een hoop droevige onderwerpen. Maar de documentaire streeft er dan ook naar om anderen, die in eenzelfde situatie zitten, hoop te geven en ze op het hart te drukken nooit op te geven.

Het is net als een goede countrysong. Ik wil er best een hoop drama instoppen, zolang het maar met respect is. De pitch van Nash TV was: “We gaan jouw verhaal vertellen, maar het gaat uiteindelijk minder over jou en meer over de mensen zelf. We willen ze naar hun eigen levens laten kijken en de periodes waarin ze het moeilijk hadden en niet opgaven. Kristian Bush

Hieronder de trailer:

Helaas is de trailer verwijderd.


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty