De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Het waargebeurde verhaal van Blake Shelton

Alles (over) Blake.

Na onder andere Eric Church, Luke Bryan en Dierks Bentley is het deze zomer Blake Shelton die vereerd wordt met een tentoonstelling over zijn leven en werk in het museum van de Country Music Hall Of Fame.

Blake Shelton

Onder de titel ‘Blake Shelton: Based On A True Story‘, een verwijzing naar de titel van zijn zevende studioalbum, krijgen bezoekers een goed beeld van Blake en hoe hij het tot superstardom heeft gebracht.

De deuren van de tentoonstelling gaan op 27 mei open. Er zijn persoonlijke items zoals bijvoorbeeld kleding, instrumenten, handgeschreven songteksten en nog nooit vertoonde foto’s te zien. Ook wordt er natuurlijk aandacht besteed aan zijn jurylidmaatschap van de succesvolle talentenjacht ‘The Voice’.

Ik kwam in 1994 naar Nashville en de Country Music Hall Of Fame en haar museum hebben me altijd gefascineerd. Ik herinner me nog de eerste keer dat ik er binnenkwam, het was overweldigend. Dat ik er nu mijn eigen expositie krijg, is meer dan een droom die waarheid wordt. Ik heb namelijk nooit gedroomd dat dit zou gebeuren.


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty