De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Van voice in een auto naar ‘The Voice’

Een autorit die alles veranderde.

Enkele weken geleden ging een video van een hardwerkende huisvader uit Texas viraal op het internet. In de video, die werd opgenomen door zijn vijftienjarige dochter Dayla, deed Kris Jones wat hij het allerliefste doet: zingen. En hoe!

Voice in een auto

In hun auto zet hij een karaokeversie op van “Tennessee Whiskey”, de ‘gouwe ouwe’ van George Jones die door Chris Stapleton weer helemaal hot is. De clip heeft ondertussen bijna 114 miljoen hits, en dat verbaast ons niets als je het stemgeluid van Kris hoort.


The Ellen DeGeneres Show

De video werd ook opgemerkt door het redactieteam van de Ellen DeGeneres Show en zij besloten Kris en zijn dochter uit te nodigen voor een interview én kort optreden. Het feit dat hij daarmee de knusse omgeving van zijn eigen auto inruilde voor een nationaal publiek deerde Kris niet. Hij greep de kans met beide handen aan en vertelde in de studio waarom.

Kris droomt er al zijn hele leven van een zanger te worden, maar door de gebeurtenissen in zijn privéleven, waaronder huwelijk en kinderen, besloot hij zijn droom niet verder na te jagen. Zijn kinderen en vrouw komen op de eerste plaats. Hij wil voor ze zorgen en hen een goede toekomst geven.

The voice

Nadat de video viraal ging, kregen ze ook een telefoontje van een man met een Engels accent. Door het accent denken ze meteen dat het belangrijk is, en dat klopt. Het is ‘The Voice’, en ze vertellen hem dat hij alsnog de kans krijgt om zijn talent te tonen in het nieuwe seizoen van ‘The Voice’. A dream come true voor Kris.

In seizoen 12 van de ‘The Voice’, dat op 27 februari van start gaat in Amerika, zien en horen we wellicht dus meer van deze coole vader. Good Luck Kris!

Optreden voor nationaal publiek

Na het interview met Ellen zong Kris in de studio het eerste deel van “Tennessee Whiskey”, waarna Ellen nog een verrassing voor hem in petto had. Van Shutterfly, de partners van de show, kreeg hij ook nog een cheque van 10.000 dollar. Zij willen hem hiermee aansporen en helpen alsnog zijn droom te verwezelijken.Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty