Vijf singles, vijf keer nummer 1

26 februari 2019 | Charts | 0 Reacties

Hij verscheen ten tonele als een “Hurricane”, en sindsdien werd elke single van zijn album “This One’s For You” een nummer 1 hit. Vier stuks op een rij voor Luke Combs, en vanaf volgende week worden het er zelfs vijf op een rij.

Beautiful Crazy

Vanaf zaterdag staat namelijk, in zowel de Hot Country Songs als de Country Airplay hitlijst, Luke Comb’s “Beautiful Crazy” op de eerste plaats. Zijn vijfde achtereenvolgende nummer 1 hit!

“Beautiful Crazy” is overigens alleen terug te vinden op de ‘DeLuxe’ versie van zijn debuutalbum: “This One’s For You Too”.

Luke Combs – This One’s For You Too

Eerder scoorde hij nummer 1 hits met “Hurricane” (2017) en “When It Rains It Pours” in 2017 en “One Number Away” en “She Got The Best Of Me” in 2018.

Nieuw record

Luke Combs - Melkweg - 10 okt 2018
Luke Combs – Melkweg – 10 okt 2018

Het is een nieuw record. Nog nooit eerder behaalde een countryartiest, met zijn eerst vijf singles, evenzoveel achtereenvolgende nummer 1 hits. Luke heeft dus zeker wat te vieren dit weekend!

ACM Award nominatie

Vorige week kreeg Luke ook al goed nieuws, toen werd bekend dat hij dit jaar genomineerd is voor meerdere ACM Awards. Hij maakt kans in de Male Artist of the Year en New Male Artist of the Year categorieën.

De ACM Awards worden op zondag 7 april in Las Vegas uitgereikt.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *