Vier nieuwtjes van Tyler Childers

17 mei 2019 | Nieuws | 0 Reacties

Voor Tyler Childers was het een grote week, vol met aankondigen en nieuwtjes die zijn fans blij zullen maken. Vier stuks in totaal, met de steekwoorden label, single, album en tour.

Label

Het eerste nieuwtje dat de zanger uit Kentucky deze week naar buiten bracht, is zijn verhuizing naar een nieuwe label. Zijn tweede album verschijnt in de herfst van dit jaar bij Sony Music’s RCA Records label, onder zijn eigen merk Hickman Hollar Records.

Single

De volgende aankondiging betrof de release van de eerste single van zijn nieuwe album. De tracktitel is “House Fire”, en het is een klassieke Childers song met zijn herkenbare deuntje en typerende zangstem.

Druk hieronder op play om naar het nummer te luisteren en de clip te bekijken.

Album

“House Fire” is de aftrap naar de release van zijn nieuwe album “Country Squire” op vrijdag 2 augustus aanstaande. Op het album staan negen nieuwe tracks die allemaal door Tyler zelf geschreven zijn.

De productie van het album, dat Tyler opnam in de Butcher Shoppe in Nashville, was wederom in handen van Sturgill Simpson en David Ferguson. Hieronder de complete tracklist, klik op de afbeelding om de albumhoes te vergroten.

tracklist
Country Squire - Tyler Childers
klik om de albumhoes te vergroten

Country Squire

Tyler Childers

1
Country Squire
2
Bus Route
3
Creeker
4
Gemini
5
House Fire
6
Ever Lovin’ Hand
7
Peace Of Mind
8
All Your’n
9
Matthew

Tour

Het laatste nieuws dat Tyler met zijn fans kon delen was zijn eigen headlining tour die in de herfst van start gaat, en hem ook naar deze kant van de Oceaan brengt.

Fans uit De Lage Landen kunnen hem in ieder geval op 24 augustus op het ‘Once In A Blue Moon Festival‘ in het Amsterdamse Bos aan het werk zien. Of er nog meer data in BelgiĆ«/Nederland worden toegevoegd is (nog) niet bekend.

  Recensie optreden Rotown 2018

  Spotify
  Youtube

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *