De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Verdubbeling van de Stapleton kroost

Morgane Stapleton feliciteert haar man, en verrast zijn fans met een leuk nieuwtje.

Morgane Stapleton, de vrouw van Chris Stapleton, feliciteerde haar man gisteren in een erg ontroerende post op Instagram met hun huwelijksdag. Natuurlijk deed ze dit ongetwijfeld ook persoonlijk, maar via het bericht bracht ze ook een nieuwtje naar buiten. De kroost van Chris en Morgane verdubbelt binnenkort!

In 2007 gaf het stel elkaar op 30 oktober het ja-woord in Nashville, waar ze elkaar enkele jaren eerder leerden kennen. Beide werkten toen als tekstschrijvers voor uitgevers wiens panden naast elkaar lagen. De ontmoeting was toevallig, maar resulteerde in een relatie en niet veel later een huwelijk. In 2010 werd hun eerste kindje geboren en later nog een tweede.

14 years, 2 babies, & 2 more on the way. Happy 10 year anniversary babe! You make my whole world go round.

Binnenkort komen er dus nog twee kindjes bij, iets dat ongetwijfeld inspiratie zal zijn voor nóg meer mooie songs. Wanneer Morgane is uitgerekend is (nog) niet bekend, maar aangezien zelfs de namen van hun zoon en dochter niet bekend zijn, zullen we geduldig moeten wachten op de mededeling.

Van harte gefeliciteerd Chris & Morgane.


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty