De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Vallende sterren

Afgelopen weekend was er sprake van een overdosis aan vallende sterren.

Niet van het type dat je normaal aan de hemel ziet, maar dichter bij de grond. Op Amerikaanse podia gingen zaterdagavond maar liefst twee grote namen onderuit…

Een gevaarlijke werkplek

Het podium heeft iets magisch voor het publiek. Niet alleen is het de werkplek van hun sterren, er staan ook een hoop interessante apparaten, mooie instrumenten en er gebeurt van alles.

Voor de artiesten is het podium dé plaats waar ze hun skills kunnen tonen, maar het is ook een plaats vol gevaren. De vele kabels van vroeger zijn vervangen door draadloze systemen, dat maakt het al een stuk veiliger. Maar een podium is hoog, vol en eindig, dus een val is nog altijd mogelijk…

Daarnaast kan een artiest natuurlijk ook nog een blessure oplopen tijdens het rennen en springen op het podium.

Kenny Chesney

Dat laatste overkwam Kenny Chesney die zich tijdens zijn show in Kansas City blesseerde aan zijn enkel of knie. Kenny had zichtbaar pijn, maar besloot zijn fans niet teleur te stellen en de set gewoon af te maken.

Wel was hij wat minder mobiel na het ongeluk, maar de show ging door voor een nog altijd uitzinnig publiek.

Kenny Chesney

Blake Shelton

De andere grote naam voor wie de zwaartekracht ineens te groot werd, was Blake Shelton.

Hij ging onderuit tijdens het ‘Pendleton Whisky Music Fest‘ in Oregon. Niet geheel onverwacht, en ook toepasselijk gezien de naam van het festival, was er wat drank in het spel.

Blake Shelton

Blake gaf na de show via social media zelf ruchtbaarheid aan de val. Hieronder zijn tweet.

In het geval van Blake was er geen sprake van een blessure, zelfs niet van een gedeukt ego.


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty