De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Unieke kans: Luke Bryan in München

Wij maken er in ieder geval gretig gebruik van.

Zou je niet heel graag Luke Bryan, één van de populairste country artiesten van dit moment, live aan het werk zien én horen? “Beetje prijzig, zo’n tripje naar de VS”, horen we je zeggen.

In principe is dat waar, de meeste concerten van onze helden vinden aan de andere kant van de Atlantische Oceaan plaats. Maar soms, heel soms, steken ze over naar Europa voor een paar concerten. Zoals je in onze concertoverzicht kunt zien doet zich begin maart zo’n unieke kans voor…

Luke Bryan, die op dit moment een hoop records breekt, komt voor een paar concerten naar Europa. Met de Country to Country festivals doet hij London, Dublin, Oslo en Stockholm aan. Hier treden, over twee dagen verspreid, ook Lady Antebellum, Jason Aldean, Brantley Gilbert, Kip Moore, Florida Georgia Line, Lee Ann Womack en Doug Seegers op. Helaas zijn voor deze concerten alle goede tickets al verkocht.

Luke Bryan - live in München en Berlijn

Luke Bryan blijft echter nog even in Europa en geeft bij onze oosterburen een tweetal concerten. Op woensdag 4 maart speelt hij in het ‘Kesselhaus‘ in München, twee dagen later staat hij in ‘Huxleys Neue Welt‘ in Berlijn.

Voor het concert in Berlijn zijn geen kaarten meer te koop, maar hier kun je nog kaarten krijgen voor het optreden in München. Ze kosten slechts 36,50 euro (exclusief administratiekosten).

In het voorprogramma staat Lindsay Ell. Ze komt uit Canada en was in 2014 genomineerd in de categorieën ‘rising star’ en ‘all star band – guitar’ bij de Canadese Country Music Association.

Wij gaan er in ieder geval heen, jij ook?


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty