De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Uitbreiding van de line-up van C2C Amsterdam 2020

De volgende drie namen van de line-up zijn bekendgemaakt.

De organisatie van hét tweedaagse countryfestival van de Lage Landen, C2C Amsterdam, heeft een drietal bekende artiesten toegevoegd aan de toch al imposante line-up van de 2020 editie van dit festival.

Hieronder de namen van de artiesten, in de volgorde nieuwe, terugkerend, van eigen bodem en toegift.

Jimmie Allen

Jimmie Allen, die een grote hit scoorde met ‘Best Shot’ en o.a. het voorprogramma verzorgde tijdens de tours van Kane Brown en Rascal Flatts, is één van de beste nieuwkomers in de countryscene.

De zanger, die zelfs in zijn auto in Nashville leefde om zijn droom te verwezenlijken, brak in 2018 door en stond al snel op alle ‘Artist to Watch’-lijstjes in de media. Zijn muziek laat zich omschrijven als een combinatie van country, rock, R&B en pop en zijn zwaarbevochten dromen worden eindelijk werkelijkheid.

Jimmy Allen

Old Dominion

Het is niet echt een hele grote verrassing dat de ‘Vocal Group of the Year’ van de CMA 2019 terugkomt naar Nederland. Tijdens hun fantastische concert in de Melkweg eerder dit jaar genoot niet alleen het publiek van de show, ook Old Dominion had het zichtbaar naar hun zin en was aangenaam verrast door de ontvangst en liedkennis van de fans.

Old Dominion

Joe Buck

performers/joe-buck/) begon tijdens zijn studie aan de Rockacademie met het schrijven van zijn eigen nummers en zijn talent bleef niet lang onopgemerkt. Niemand minder dan Ilse DeLange bood hem een platendeal aan bij haar eigen label.

Joe speelde de afgelopen jaren in het voorprogramma van Hunter Hayes, Maren Morris, Dan+Shay en vele andere internationale country-acts.

Zijn single ‘The Way You Take Time’, die werd gebruikt in een TV-campagne van een supermarkt, werd een grote hit in Nederland en heeft meer dan vijf miljoen streams op Spotify. Vorig jaar stond hij al op de talent stage van C2C, maar dit jaar staat hij met een complete band op de main stage.

Joe Buck

En nog meer…

Naast bovenstaande gevestigde namen zijn ook nog de upcoming acts A Thousand Horses, Austin Jenckes, Catherine McGrath, Caylee Hammack en Willie Jones toegevoegd aan het programma. Dit brengt het totale aanbod tijdens de Nederlandse editie van Europa’s grootste countryfestival op maar liefst 18 acts.

Het programma op de mainstage is compleet, maar in 2020 worden nog enkele namen voor de Isla Talent Stage bekendgemaakt.

Lees ook ons eerdere artikel over C2C Amsterdam 2020.
En check ook de officiële website van het festival.


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty