Tweede studioalbum van Maddie & Tae uit in april

5 februari 2020 | Albums | 0 Reacties

Het komende jaar wordt een druk jaar voor Maddie & Tae. Niet alleen brengen de dames in april hun tweede studioalbum uit, ze hebben dan ook hun eigen headlining tour in de agenda staan.

The Way It Feels

De titel van hun tweede album is “The Way It Feels” en de release is gepland voor vrijdag 10 april aanstaande.

“The Way It Feels” is de opvolger van het inmiddels vier jaar oude album “Start Here“. In een persbericht geven Maddie en Tae aan dat het voor hen een belangrijk album is, ontstaan in een periode van hun leven die vol tegenslagen zat. Het album is het beste bewijs dat je na zo’n moeilijke periode beter en sterker bent dan ervoor. Als je maar blijft knokken…

Maddie & Tae - The Way It Feels
Maddie & Tae – The Way It Feels

It has been four years since we’ve released an album. For us, this is a lot more than just an album release. This sophomore album will always be a reminder that no matter the setbacks and struggles, we will come out stronger and better. We are so proud of this 15-song story. We wrote these songs during the most vulnerable times and our hope is that people hear that and connect.

Maddie Marlow

Op het album staan vijftien songs, waaronder enkele die eerder op de tussentijdse EP’s “One Heart To Another” en “Everywhere I’m Goin’” (beide 2019) verschenen. Het werd geproduceerd door Jimmy Robbins en Derek Wells.

Tracklist

1Everywhere I’m Goin’
2Bathroom Floor
3My Man
4Tourist In This Town
5Drunk Or Lonely
6One Heart To Another
7Trying On Rings
8Write A Book
9Water In His Wine Glass
10Ain’t There Yet
11Lay Here With Me
12Friends Don’t
13Die From A Broken Heart
14In Don’t Need To Know
15New Dog Old Tricks

‘Tourist In This Town’ tour

Om hun album te promoten hebben Maddie & Tae een tournee door Amerika en Canada gepland, hun eerste headlining tour. De titel van de tour is ‘Tourist In The Town’ en ze spelen dan in de periode van 15 april tot medio september in totaal ruim 40 shows.

Drukke tijden!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *