De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Tweede album van Cassadee Pope verschijnt 1 februari [update]

Eindelijk kondigt Cassadee Pope nieuwe muziek aan...

Haar fans hebben er lang op moeten wachten, heel lang. Maar 1 februari is het dan eindelijk zover, dan verschijnt de nieuwe LP van Cassadee Pope.

Stages

De titel van haar nieuwe album is “Stages”. Heel veel meer is er nog niet bekend, maar we kunnen je al wel de albumhoes tonen en wat achtergrondinformatie geven.

Op het album vinden we in ieder geval haar recente singles “Take You Home” en “One More Red Light” terug.

Tracklist

Hieronder de complete tracklist van “Stages”.

Stages - Cassadee Pope

 1. Take You Home
 2. One More Red Light
 3. How I Feel Right Now
 4. Bring Me Down Town
 5. If My Heart Had A Heart
 6. FYI
 7. Distracted
 8. Gavi
 9. Don’t Ask Me
 10. Still Got It
 11. I’ve Been Good

Veranderingen en een andere aanpak

In een persbericht staat de volgende quote van Cassadee te lezen:

It’s a validating feeling to look back at a painful moment, and see how I was able to put the pieces back together and come back stronger. For the first time in my life, I’m confident in the way I navigate things thrown my way.

And I hope someone listening finds the same strength.
Cassadee Pope

In het leven van Cassadee is sinds de release van “Frame By Frame” (2013) inderdaad veel gebeurd. Ze brak met zowel haar recordlabel en management, als met haar verloofde Rian Dawson (drummer van de band All Time Low). In deze periode schreef ze enkele hartverscheurende break-up songs, maar ook genoeg vrolijke deuntjes.

Een selectie hiervan vinden we binnenkort terug op “Stages”. Cassadee is erg blij dat bij het maken van dit album op haar gevoel af mocht gaan. Ze kreeg daarvoor alle ruimte, er was geen groot management team dat aan de touwtjes trok en haar vertelde welke songs ze op moest nemen en op welke manier.

De productie van het album is in handen van Corey Crowder, met wie Chris young samen “Think Of You” schreef.


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty