De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Tweede album van Luke Combs verschijnt in november

Het zal niet meevallen om het succes van "This One's For You" te evenaren, verbeteren...

Zoals aangekondigd was Luke Combs’ recente EP “The Prequel” slechts een tussentijds zoethoudertje, een soort inleidende beschieting voor de release van zijn tweede album. We moesten ruim twee jaar wachten op een vervolg, met name door het overweldigende succes van zijn debuutalbum “This One’s For You”.

“This One’s For You (Too)”

Al 113 weken lang staat zijn debuutalbum “This One’s For You” in de top van de Billboard Album hitlijst, en het leverde hem hit na hit op. Nog indrukwekkender is het feit dat het album van die 113 weken, in totaal meer dan 40 weken die lijst aanvoerde.

“Hurricane” was de kickstarter van al dat moois, een song die Luke in één keer op de countrymuziekkaart zette. En “When It Rains It Pours”, “One Number Away”, “She Got The Best Of Me” en “Beautiful Crazy” lieten zien dat Luke geen ‘one-day-fly’ is. Mochten we daar nog aan twijfelen, dan nam zijn concert in de Melkweg in Amsterdam alle twijfel weg. Een onvergetelijke avond en dito ervaring.

En ook de eerste single van zijn tussentijdse EP, “Beer Never Broke My Heart” werd een nummer 1 hit. Luke ontpopt zich dan ook als een echte hitmachine, wat hij natuurlijk met zijn tweede album wil voortzetten.

Tweede album

Dit tweede album verschijnt op vrijdag 8 november. Het is nog titelloos, albumhoesloos en tracklistloos, maar het ligt natuurlijk voor de hand dat zijn huidige nummer 1 hit “Beer Never Broke My Heart” deel uitmaakt van de tracklist.

De kogel is door de kerk. En we hoeven niet eens zo heel lang te wachten op nummer 2, al zullen zijn vele fans (en wie is dat nou niet) nerveus aftellen naar 8 november.

Zodra er meer detail bekendgemaakt worden, zullen we je vanzelfsprekend informeren. So, #StayTuned!

Albumhoes en tracklist

Ondertussen zijn ook de albumhoes en de tracklist bekendgemaakt. De hoes is ontworpen door een kunstenaar, maar smaken verschillen natuurlijk.

What You See Is What You Get - Luke Combs

 1. Beer Never Broke My Heart
 2. Refrigerator Door
 3. Even Though I’m Leaving
 4. Lovin’ On You
 5. Moon Over Mexico
 6. 1, 2 Many (feat. Brooks & Dunn)
 7. Blue Collar Boys
 8. New Every Day
 9. Reasons
 10. Every Little Bit Helps
 11. Dear Today
 12. What You See Is What You Get
 13. Does To Me (feat. Eric Church)
 14. Angels Workin’ Overtime
 15. All Over Again
 16. Nothing Like You
 17. Better Together

Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty