De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Twee nieuwe Chris Stapleton albums in 2017

Ja, dat lees je goed. Niet één, maar twee albums!

Al meer dan een jaar staat het succesvolle debuutalbum “Traveller” van Chris Stapleton in de Billboard ‘Top Country Albums’ hitlijst. Desondanks kondigde Chris enige tijd geleden al aan dat hij een nieuw album uitbrengt op 5 mei aanstaande. Zijn fans krijgen nu zelfs een dubbele ‘traktatie’ van de singer-songwriter.

From A Room

Niet één, maar twee nieuwe albums komen er uit. De titel van beide albums is “From A Room”, en om ze uit elkaar te kunnen houden heeft Chris ze Volume 1 en Volume 2 gedoopt.

De releasedatum van Volume 2 is nog niet bekend, maar dit zal volgens het persbericht nog dit jaar zijn. Beide albums zijn opgenomen in de historische RCA Studio A, waar een select gezelschap al op 5 april naar het nieuwe materiaal heeft kunnen luisteren.

Volume 1

Het eerste deel bevat negen tracks, waarvan Chris er acht (mede) geschreven heeft.

Chris Stapleton - From A Room Volume 1

Alleen track nummer 2 is niet door Chris zelf geschreven. Het is een cover van Willie Nelson, dat in 1982 op zijn “Always On My Mind” album verscheen.

  1. “Broken Halos”
  2. “Last Thing I Needed, First Thing This Morning”
  3. “Second One To Know”
  4. “Up To No Good Livin’”
  5. “Either Way”
  6. “I Was Wrong”
  7. “Without Your Love”
  8. “These Stems”
  9. “Death Row”

Volume 2

Van het tweede album is verder nog niets bekend. Zodra hier verandering in komt, laten we je dat weten!

De eerste videoclips zijn verschenen

Ondertussen heeft Chris enkele videoclips van songs van Volume 1 uitgebracht. Check hieronder achtereenvolgens de audioclips van "Broken Halos", “Last Thing I Needed, First Thing This Morning” en “Second One To Know”.

Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty