De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Trisha Yearwood releaset nieuw duet met Garth

De nieuwe song van Trisha is een duet met haar man.

In aanloop naar de release van haar nieuwe album “Every Girl”, heeft Trisha Yearwood onlangs een nieuwe track van dit album vrijgegeven. En het is niet zomaar een track, het is een duet met haar man Garth Brooks!

What Gave Me Away

Deze bluesy, mid-tempo song gaat over de onweerstaanbare aantrekkingskracht die soms tussen twee mensen ontstaat wanneer ze elkaar voor het eerst ontmoeten. Over de vonk die beide doet beseffen dat er een connectie is die niet ontkent kan worden, en die gevolgen heeft voor de toekomst.

The song describes such an intimate moment between two people.
I couldn’t imagine asking anyone else to sing on this song except Garth. He’s my person. He’s my crush.
Trisha Yearwood

Klik hieronder op play om de track te beluisteren terwijl je rustig verder leest…

Trisha Yearwood (feat. Garth Brooks) - "What Gave Me Away"

Trisha Yearwood

In het lied vragen ze elkaar wanneer het voor de ander voor het eerst zichtbaar of merkbaar was dat ze samen iets speciaals hebben en dat er sprake was van verliefdheid. In het refrein zingt Trisha: “Did you see it when it hit me / Feel it when you kissed me / All night long / Was it when you took me home and I woke up in the morning with your T-shirt on / Baby, did you know all along?

Every Girl

De release van Trisha’s nieuwe album “Every Girl” staat gepland voor volgende week (vrijdag 30 augustus 2019). In aanloop naar deze release verschenen eerder al de tracks “Every Girl In This Town” en “Workin’ On Whiskey”.

Dat laatste nummer is ook een duet, namelijk met Kelly Clarkson. In totaal staan er vier duetten op het album, allemaal met supersterren.

De afsluitende track van het album is namelijk “Love You Anyway” dat ze samen met Don Henley (Eagles) opnam, en nummer twaalf uit de lijst is een duet met Patti Loveless. Met haar nam ze “Bible And A .44” op, een song die geschreven is door Ashley McBryde.

Tracklist

 1. Workin’ On Whiskey
 2. Find A Way
 3. Home
 4. Every Girl In This Town
 5. Tell Me Something I Don’t Know (feat. Kelly Clarkson)
 6. What Gave Me Away (feat. Garth Brooks)
 7. Something Kinda Like It
 8. When Lonely Calls
 9. The Matador
 10. I’ll Carry You Home
 11. Drink Up
 12. Bible And A .44 (feat. Patty Loveless)
 13. Can’t Take Back Goodbye
 14. Love You Anyway (feat. Don Henley)

Every Girl


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty